Blog

Gouden tips voor het organiseren van een december etentje

Gouden tips voor het organiseren van een december etentje

25 november 2016

Het is bijna december en dat betekent dat je waarschijnlijk al verschillende etentjes gepland hebt staan. Van Sinterklaas etentjes tot aan kerstdiners en nog veel meer. Ben jij dit jaar aan de beurt om het kerstdiner te organiseren? Dan hebben wij een aantal handige tips die kunnen helpen om het diner tot een succes te maken.

Lees verder

Halloween feest: dit heb je nodig

Halloween feest: dit heb je nodig

20 oktober 2016

31 oktober is het weer Halloween. Dit betekent dat de nodige Halloween feestje gegeven worden. Wil je zelf ook een Halloween feest geven? Hieronder staan een aantal zaken die niet mogen ontbreken op een jouw feest.

Lees verder

Introductieactiviteit: spellen huren voor een spellendag

Introductieactiviteit: spellen huren voor een spellendag

2 september 2016

De vakantie is ten einde en het nieuwe schooljaar begint weer. Voor veel jongeren betekent dat ook het begin van een nieuwe studie op een nieuwe school of universiteit. Veel studies organiseren een introductiedag of zelfs een heel introductiekamp om kennis te maken met nieuwe studiegenoten. Tijdens zo’n kennismaking is het ideaal voor de teambuilding om spellen met elkaar te spelen. Het is leuk om een competitie samen te stellen met aan het eind van de dag bijvoorbeeld een prijsuitreiking. Bij Jaspers Partyverhuur kun je makkelijk spellen huren.

Lees verder

Kinderen verrassen met een suikerspin- of popcornmachine

Kinderen verrassen met een suikerspin- of popcornmachine

5 juli 2016

Kinderen en snoepgoed; een onlosmakelijke combinatie. Ook al proberen veel ouders hun kinderen tegenwoordig gezond te laten snoepen door bijvoorbeeld een bakje snoeptomaatjes of snoepkomkommertjes mee te geven naar school of een dagje weg. Maar af en toe wat zoetigheid kan geen kwaad, toch? Voor speciale gelegenheden verhuren wij daarom onder andere popcornmachines en suikerspinmachines. Leuk en lekker voor bijvoorbeeld buurtfeesten, spelletjesdagen op school of op de sportclub, of als kindervermaak op grote bedrijfsfeesten.

Lees verder

Buurtfeest: barbecue organiseren

Buurtfeest: barbecue organiseren

7 juni 2016

Begin van de zomer: de tijd waarin men massaal naar buiten verplaatst. Vaak leidt dit tot meer en beter contact met buurtbewoners en in veel buurten worden er zogenaamde buurtfeesten georganiseerd. Ben jij dit jaar de gelukkige die het buurtfeest mag organiseren? Wij geven je graag een idee dat vrijwel altijd succesvol is, namelijk een barbecue organiseren voor de buurt! Gezellig en prima te realiseren.

Lees verder

Handige tips buffet eetfeestje

Handige tips buffet eetfeestje

15 maart 2016

Geef je een feestje en komen er veel mensen eten? Dan is het natuurlijk erg moeilijk om te verzinnen wat je wilt eten. Een buffet is dan de ideale optie. Mensen kiezen zelf wat en hoeveel ze willen eten. Zo hoef je in elk geval niet bang te zijn dat sommige gasten het eten niet lusten, want dat zou natuurlijk jammer zijn. Het handige is ook dat je voor een buffet veel dingen al van tevoren klaar kan maken (of voor de niet-kookliefhebbers: kant-en-klaar kopen of bestellen). Hieronder geven wij je een aantal handige tips die jouw buffet feestje tot een waar succes maken.

Lees verder

Feestje geven, wat heb je nodig?

Feestje geven, wat heb je nodig?

15 februari 2016

Jarig, afgestudeerd, verhuisd, een verre reis in het vooruitzicht of een jubileum? Dit zijn slechts enkele redenen om een feestje te organiseren. Een reden of niet, een feestje kan altijd! Maar wat komt er allemaal bij kijken? Iedereen kan een feestje geven, maar lees nu verder om er zeker van te zijn dat jij niks vergeet als je jouw feest organiseert. Elk feestje is anders, dus denk altijd van tevoren even na over het aantal mensen dat je wilt uitnodigen en wat je budget is.

Lees verder

Tips marktkraam huren en inrichten

Tips marktkraam huren en inrichten

4 februari 2016

Ga je met je bedrijf of je zelfgemaakte hobby producten op een braderij of een informatiemarkt staan? Je zal waarschijnlijk zelf een marktkraam moeten huren en deze ook zelf inrichten. Het is belangrijk dat je opvalt door jezelf te onderscheiden van andere marktkramen. Zorg ervoor dat je producten volledig tot hun recht komen, maar probeer tegelijkertijd de kans op zoekraken, schade en diefstal te minimaliseren. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje zodat jij straks je marktkraam creatief kan inrichten.

Lees verder

Zelf een kinderfeestje thuis organiseren

Zelf een kinderfeestje thuis organiseren

11 januari 2016

Komt de verjaardag van jouw zoon of dichter alweer in zicht? Wij voorzien je graag met ideeën en praktische tips om zelf thuis een kinderfeestje te organiseren. Veel ouders denken namelijk dat je iets heel bijzonders (en duurs) moet doen om een kinderfeestje  tot een waar succes te maken, maar het tegendeel is waar. Kinderen zijn sneller tevreden dan je denkt!

Lees verder

Tips voor je eigen Winter Wonderland feest

Tips voor je eigen Winter Wonderland feest

15 december 2015

“Dance Boogie Wonderland, dance boogie wonderland.” In de winter is het geen weer om een tropisch themafeestje te bouwen. Desalniettemin is er geen reden om een leuk feestje over te slaan. Een goede reden om toch een eigen themafeest te creëren. Wat denk je bijvoorbeeld van een eigen Winter Wonderland? Met de komst van Sinterklaas en de Kerstman past Winter Wonderland helemaal in de december feestmaand. Maar hoe pak je de organisatie van zo’n grandioos megaspektakel aan? In deze blog geven we je enkele tips.

Lees verder

1 2 3