Blog

Tips voor je eigen Winter Wonderland feest

Tips voor je eigen Winter Wonderland feest

15 december 2015

“Dance Boogie Wonderland, dance boogie wonderland.” In de winter is het geen weer om een tropisch themafeestje te bouwen. Desalniettemin is er geen reden om een leuk feestje over te slaan. Een goede reden om toch een eigen themafeest te creëren. Wat denk je bijvoorbeeld van een eigen Winter Wonderland? Met de komst van Sinterklaas en de Kerstman past Winter Wonderland helemaal in de december feestmaand. Maar hoe pak je de organisatie van zo’n grandioos megaspektakel aan? In deze blog geven we je enkele tips.

Lees verder

Surprise party organiseren, hoe pak je dit aan?

Surprise party organiseren, hoe pak je dit aan?

24 maart 2017

Niets is zo leuk om de reactie te zien van degene die nietsvermoedend op zijn of haar eigen feest binnenloopt. Een surprise party organiseren voor een jarige is niet alleen super leuk om te doen, maar ook super spannend. In dit artikel geven we de gouden tips om een surprise party te laten slagen.

Lees verder

Een succesvolle uitnodiging versturen

Een succesvolle uitnodiging versturen

21 november 2015

Je hebt besloten om een groot feest te geven. Leuk! De datum, tijd, plaats en de gastenlijst zijn inmiddels vastgesteld en nu is het tijd geworden om de uitnodigingen te versturen. Maar waar moet je allemaal op letten voor een succesvolle uitnodiging? Wij geven je enkele praktische tips. Want alleen zo wordt je feest een succes!

Lees verder

De leukste springkussens op een rijtje

De leukste springkussens op een rijtje

21 oktober 2015

Kinderen houden van springkussens. Of ze nu nog jong zijn of al wat ouder, springkussens zijn altijd gewild voor kinderfeestjes, buurtfeestjes, activiteiten op de sportclub en vele andere activiteiten. Niet alleen zijn springkussens leuk, het is ook goed voor kinderen (en volwassenen!) doordat het bijdraagt aan een betere conditie. Spelen op een springkussen is namelijk nog best vermoeiend. Wij zetten de leukste springkussens voor jong en oud hieronder op een rijtje.

Lees verder

1 2 3