Inrichting voor je congres

Hieronder staan een aantal dingen die nodig zijn op een congres.

Klapstoelen huren

De handigste zitoplossing tijdens een groot congres zijn klapstoelen. Onze klapstoelen zitten comfortabel, zijn van goede kwaliteit en zijn makkelijk te hanteren. Klapstoelen zijn makkelijk en snel neer te zetten, waardoor je in korte tijd genoeg zitmogelijkheden voor al je bezoekers kan bieden. Wij verhuren ook een handig koppelstuk. Op deze manier kunnen de klapstoelen aan elkaar gekoppeld worden en blijven ze netjes in een rij staan.

Statafels huren voor in de pauze

Tijdens een congres is er vaak ook een pauze om iets te eten en drinken. Statafels zijn een handige oplossing om eten en drinken op te zetten. Zo hoeven de bezoekers het niet in hun handen te houden. Wij hebben verschillende statafels in ons assortiment. Je hebt de keuze uit onder anderen steigerhouten, robuuste en witte statafels. Wil je toch dat bezoekers de mogelijkheid hebben om toch te gaan zitten tijdens de pauze? Wij hebben ook verschillende barkrukken in het assortiment. Deze barkrukken kunnen aan de statafels geplaatst worden.

Bar huren

Om de drankjes te serveren aan de bezoekers is het handig om een bar of meerdere bars te hebben. Op deze manier weten de bezoekers waar ze moeten zijn om een drankje te halen. Naast het huren van een bar kun je bij ons ook koelkasten huren. Met deze koelkasten kan je genoeg drankjes koel houden voor alle bezoekers. Naast klapstoelen, statafels en bars zal je misschien ook een podium nodig hebben. Daarnaast kan je nog denken aan glazen, koffiezetapparaten en meer. Wij verhuren de meubels, apparaten en het servies dat je nodig zal hebben tijdens een congres.