Dit kan niet missen op je nieuwjaarsborrel

Statafel huren

Statafels zijn ideaal voor tijdens een borrel. Iedereen kan gezellig aan een statafel staan. De tafels kunnen gebruikt worden om drankjes en hapjes op te plaatsen en om aan te hangen. Bij Jaspers Verhuur kan je naast statafels ook een beschermplaat en verschillende statafelrokken huren. Hiermee is de statafel beschermd en ziet het er extra gezellig uit.

Champagneglazen en meer

Bij een nieuwjaarsborrel moet er geproost worden op het nieuwe jaar. Dat gebeurt in eerste instantie vaak met een glas champagne maar later worden ook vele andere dranken geschonken. Het is daarom ook belangrijk om genoeg champagneglazen, bierglazen, wijnglazen en glazen voor fris te hebben. Jaspers Verhuur heeft een ruim assortiment aan glazen, dit bestaat onder andere uit borrelglazen, portglazen en verschillende maten wijnglazen.

Lekkere hapjes

Hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken op een nieuwjaarsborrel. Leg bijvoorbeeld heerlijke bonbons op een etagère of breng toastjes rond op een serveerschaal. Komen er ook kinderen? Dan is het leuk om een chocoladefontein neer te zetten, al valt deze ook in de smaak bij volwassenen. Een tip, wil je voorkomen dat je tafelkleed onder de chocolade komt te zitten, leg vershoudfolie onder en rondom de chocoladefontein. Zo kunnen de kinderen lekker smullen en blijft de tafel toch schoon.

Oud en nieuw vieren

Geef je op oudejaarsavond een groot feest voor familie en vrienden om samen het nieuwe jaar in te luiden? Dan kunnen bovenstaande spullen ook handig zijn. Wanneer je vragen hebt over het huren van artikelen voor oud en nieuw kun je contact met ons opnemen. Wij wensen je alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2017!