Horecamaterialen huren

Ben je als horecagelegenheid of als particulier op zoek naar (extra) horecamateriaal, bijvoorbeeld om in te zetten tijdens een groot evenement? Bij Jaspers Verhuur ben je aan het juiste adres om horecamaterialen te huren van uitstekende kwaliteit.

Aanbod horecamateriaal

Of je nu een oven, een barbecue of een koffiezetapparaat zoekt, bij Jaspers Verhuur vind je het allemaal. Maar ook andere horecamateriaal huren is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een (compleet ingerichte) bar, koelkast en/of vriezer. Ideaal wanneer je tijdelijk meer materiaal nodig hebt om in de wensen van uw gasten te voorzien. Maar ook handig wanneer je, zakelijk of particulier, een feestje of andere gelegenheid organiseert. Wanneer je extra horecamateriaal nodig hebt voor de organisatie van een diner, dan kun je bij ons ook terecht voor het huren van klapbuffetten, warmhoudapparaten, kookplaten, servies en glaswerk. Horecamateriaal huren is dé eerste stap naar een geslaagd horeca-evenement.

Service en kwaliteit

Horecamaterialen huren in Tilburg en omgeving is zo geregeld bij Jaspers Verhuur. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en kunnen je adviseren welk horecamateriaal het meest geschikt is voor jouw evenement. Service en kwaliteit staan voorop, dus bij ons kun je horecamateriaal van hoogwaardige kwaliteit verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.