Introductieactiviteit: spellen huren voor een spellendag

Teambuilding met XL Games

Met grotere groepen is het leuk om in teamverband tegen elkaar te strijden. De XL-spellen zijn makkelijk te spelen met een groep. Iedereen kan om de beurt bijvoorbeeld een poging wagen het volgende houtblokje uit de Jenga toren te trekken of een levensgroot mikado stokje proberen te pakken. Om het teamgevoel te versterken is een race op de 5-persoons skippybal of een wedstrijdje ski lopen, voor 7 of 3 personen, een goede uitdaging. Touwtrekken doet het ook altijd goed op zo’n dag. Kijk eens in het grote assortiment van XL games, oud-Hollandse spellen en sportieve spellen voor alle mogelijkheden voor het huren van spellen.

Na de spellen uitrusten met een barbecue

Bij zo’n intensieve dag hoort natuurlijk een ontspannen afsluiting en studenten houden natuurlijk van een gezelligheid. Een barbecue past dan perfect bij zo’n dag. Uit de vorige blog Buurtfeest: barbecue organiseren kun je een aantal tips vinden voor het organiseren van een barbecue. Denk hierbij aan het huren van een grote barbecue, statafels en eventueel een partytent wanneer de weersverwachting niet zo goed is. Plastic wegwerpbordjes en bestek dat doormidden breekt bij het snijden van je vlees is niet fijn. Zeker niet als je honger hebt aan het einde van de dag! Ter aanvulling kun je daarom ook servies en bestek huren en je hoeft dit na afloop niet zelf af te wassen (tegen een vergoeding)!

Spellen huren inclusief barbecue

Bij Jaspers Partyverhuur kun je terecht om alles voor een introductiedag te huren. Van allerlei soorten spellen tot alle benodigdheden voor een barbecue. Zo heb je in één keer alles bij elkaar.