Meubilair huren

Wij bieden je meubilair in diverse soorten en maten. Zo kun je een volledig terras inrichten, maar ook statafels op jouw feest of evenement plaatsen. De meeste tafels kunnen worden voorzien van kleed of rok. Of je nu een zaal in wilt richten voor een presentatie of een garderobe nodig hebt, bij Jaspers Verhuur vind je het allemaal!

Meubilair overzicht

Meubelen huren

Veel feesten worden georganiseerd in eigen huis, achtertuin of kantoor. Gezellig met vrienden, familie en collega’s vieren dat je vijftig bent geworden,  je kind geslaagd is of het bedrijf twintig jaar bestaat. Belangrijk is dat je gasten zich vermaken en een leuke dag hebben. Belangrijk is om ervoor te zorgen dat er onder andere voldoende stoelen en/of statafels zijn. De juiste meubelen huren voor jouw feest kan bij Jaspers Verhuur. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met meubels. Ga je binnenkort een feest organiseren? Een bar huren kan daarbij ook handig zijn. 

Tafel en stoelen huren

Een van de problemen waar je tegenaan loopt tijdens een feest is de zitruimte. Jongeren kunnen vaak heel de avond zonder probleem staan, maar voor de oudere gasten is dit een stuk lastiger. Het is daarom belangrijk dat er voldoende zitruimte is en ook zitmeubilair. Daarnaast zullen een aantal gasten misschien willen dansen, maar moet er ook nog ruimte over blijven voor statafels. Daarom is tafel en stoelen huren een goede optie.

Statafels zijn de ideale oplossing voor op een feest. Je kunt hier namelijk met verschillende personen omheen staan. Gasten kunnen hun glaasje drinken op de tafel plaatsen en je kunt hier ook iets lekkers opzetten. Met statafels kunnen gasten ook eenvoudiger wisselen en even met een van de andere gasten praten. Hiervoor hoeft dan niet eerst een hele stoelendans plaats te vinden. Ook is het mogelijk om barkrukken te huren zodat enkele gasten aan de statafel kunnen zitten. Geïnteresseerd in servies of glazen huren. Ook dit is mogelijk bij Jaspers Verhuur.

Meubilair huren in Noord-Brabant

Vanuit Tilburg verhuren wij meubilair in onder andere Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. Vier je binnenkort een verjaardag in Eindhoven of organiseer je een feest in Breda? Bij Jaspers Verhuur kun je terecht om meubilair te huren en meer. Wanneer je een bestelling plaatst via onze website, kun je aangeven in welke plaats het bezorgd moet worden. Je krijgt dan direct te zien wat de bezorgkosten zijn. Deze verschillen per bezorgplaats. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de spullen zelf op te halen bij ons in Tilburg. Hier zitten natuurlijk geen bezorgkosten aan verbonden.