Halloween feest: dit heb je nodig

Versiering, verlichting en verwarming

Veel winkels verkopen Halloween versiering. Dit gaat van simpele slingers tot aan kleine spinnetjes. Een feestje zonder verlichting maakt het natuurlijk wel extra donker en eng, maar waarschijnlijk wil je toch graag ook je gasten kunnen zien. Met de verlichting uit ons assortiment zorg je ervoor dat dit geen probleem is. Kies bijvoorbeeld voor een kabel met verschillende lampjes eraan. Ben je van plan om (deels) buiten het feest te geven? Huur dan bijvoorbeeld ook een partytent en/of terrasverwarming. Op die manier sta je niet samen met je gasten te bibberen van de kou.

Trick or Treat tafel

In Amerika gaan kinderen met Halloween langs de deuren en roepen “Trick or Treat” waarna ze iets lekkers krijgen. Snoep kan daarom ook niet missen op een Halloween feest. Zet bijvoorbeeld op een lange tafel verschillende schalen met snoep. Dit hoeft niet alleen griezel snoep te zijn. De tafel krijgt ook al een Halloween effect als je voornamelijk oranje en donkerbruin snoepgoed neerzet.

Griezelige pompoenen

Tijdens Halloween duiken overal griezelige pompoenen op. Wil je zelf ook griezelige pompoenen op je feest? Dit is hoe ze gemaakt worden: snij de bovenkant van de pompoen eraf en hol de binnenkant van de pompoen helemaal uit. Teken een gezicht op de buitenkant en snij dit uit. Vervolgens kan er een waxinelichtje in en kan de deksel er weer op. Doe dit met verschillende pompoenen en maak op deze manier makkelijk en snel Halloween versiering voor je feest. Met enge versiering, een mooie Trick or Treat tafel en griezelige pompoenen verandert je feest al snel in een Halloween feest. Wanneer iedereen ook nog eens in een Halloween outfit komt, is je Halloween feest compleet.