Gouden tips voor het organiseren van een december etentje

Servies huren

Ben je van plan om een viergangendiner te maken voor heel de familie? Dan kan het zijn dat je servies te kort komt. Het is niet nodig om hiervoor een nieuw servies aan te schaffen, bij ons kun je namelijk een servies huren. Ook andere spullen die je nodig hebt tijdens het diner zijn bij ons te huur. Wij verhuren namelijk ook bestek, glazen, tafels, stoelen en meer.

Gourmetten

Tijdens de feestdagen blijft gourmetten altijd een favoriet. Door te gourmetten sta je als gastvrouw niet heel de avond in de keuken maar kan je gezellig bij je gasten zitten. Ook hoef je niet na te bedenken wat mensen wel of niet lekker vinden. Iedereen maakt voor zichzelf eten klaar dus dat scheelt een hoop werk. Heb je geen gourmetstel of is je gourmetstel te klein voor het aantal mensen? Huur een gourmetplaat bij Jaspers Verhuur. Wij hebben een gourmetplaat van 46 cm waar u met zes personen aan kunt gourmetten.

Eten voorbereiden

Geeft u een groot feest met eten? Dan kan het handig zijn om het eten alvast voor te bereiden en warm te houden in warmhoudbakken. Zo sta jij niet in de keuken terwijl je gasten zitten te eten maar kan je gezellig met ze mee eten. Er zijn verschillende maten warmhoudbakken bij ons te huur. Met een beetje hulp van ons wordt het organiseren van een etentje een stuk makkelijker. Wij wensen je alvast een heerlijke decembertijd toe!