Verhuur van keukenapparatuur

Om de gasten op jouw feest of evenement te kunnen voorzien van een verse kop koffie, borrelhap of warme maaltijd kun je bij ons de geschikte apparatuur vinden. Zo hebben wij niet alleen koffiezetapparaten en fornuizen, maar ook chafing dishes, au bain marie en nog veel meer. 

Keukenapparatuur overzicht

Keukenapparatuur huren bij Jaspers Verhuur

Wanneer je een housewarming of andere feest geeft, word je waarschijnlijk niet vrolijk van het idee dat je tijdens het feest heel de tijd in de keuken moet staan. Leuker is het om samen met je gasten te genieten van het feest. Bij Jaspers Verhuur kun je keukenapparatuur huren. Gasten voorzien van eten en drinken wordt met deze apparatuur een stuk makkelijker.

Drinken veel gasten koffie? Je kunt verschillende koffiezetapparaten huren. Van kleine koffiezetapparaten tot grote koffiemachines, je hebt een geruime keus in het assortiment. Om te voorkomen dat de gezette koffie snel koud wordt, kun je ook verschillende warmhoudkannen huren. In de zomer kiezen veel mensen ervoor om een barbecue te verzorgen tijdens een feest. Is het lekker weer en heb je ook wel zin in een barbecue? Wij verhuren ook verschillende barbecues. Hiermee kun je alle gasten voorzien van een lekker stukje vlees.

Verschillende soorten warmhoudbakken huren

In het assortiment van Jaspers Verhuur vind je verschillende warmhoudbakken. Geen zin om tijdens het feest in de keuken te moeten staan voor het eten? Warmhoudbakken huren is de oplossing. Bereid het eten voorafgaand aan het feest voor een bewaar ze in warmhoudbakken. Verwarm de bakken vlak voordat je alle gasten van eten wilt voorzien. Op deze manier hoef je niet de hele tijd op het eten te letten en kun je genieten van het feest.

Chocoladefontein huren

Kinderen zijn vaak dol op een chocoladefontein, maar ook volwassenen vinden het stiekem leuk wanneer een chocoladefontein aanwezig is op het feest. Je zult daarmee je gasten dan ook blij verrassen. Je kunt bij ons een kleine, een hoge of een dubbele chocoladefontein huren. Zet naast de chocoladefontein een schaal met lekkers neer zoals lange vingers en spekjes. Al dat zoet is natuurlijk erg lekker, maar misschien wil je het combineren met iets gezonds. Fruit en chocolade is altijd een goede combinatie. Leg bijvoorbeeld schijfjes banaan en stukjes aardbei neer. Wel is het handig om ook satéprikkers neer te leggen zodat je makkelijker het fruit onder de chocolade kunt dompelen.

Keukenapparatuur huren in Noord-Brabant

Ons bedrijf zit gevestigd in Tilburg, maar dat betekent niet dat wij niet buiten Tilburg onze spullen verhuren. Woon je in Eindhoven en heb je binnenkort een feest georganiseerd? Bij Jaspers Verhuur kun je keukenapparatuur, meubilair en andere benodigdheden huren voor je feest. Wij verhuren onze producten ook aan andere plaatsen in de provincie Noord-Brabant, zoals Den Bosch, Breda en Eindhoven. De bezorgkosten verschillen per bezorgplaats en worden zichtbaar tijdens het plaatsen van een bestelling. Het is ook mogelijk om zelf de spullen op te halen bij Jaspers Verhuur in Tilburg. Wanneer je zelf de spullen ophaalt, worden er natuurlijk geen bezorgkosten gerekend.  

Meer informatie over keukenapparatuur huren

Wanneer je nog vragen hebt over keukenapparatuur huren kun je op de pagina met veelgestelde vragen kijken. Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contant met ons op. Wij zorgen dan dat je vragen alsnog beantwoord worden.