Spellen huren

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres om spellen te huren voor bijvoorbeeld een kinderfeest, buurtfeest of personeelsfeest? Wij verhuren onder andere springkussens, oud-hollandse spellen, popcornkarren en suikerspinmachines. Wie je doelgroep ook is, spellen huren doe je natuurlijk bij Jaspers Verhuur. Vermaak gegarandeerd!

Spellen overzicht

Vermaak gegarandeerd

Spellen huren voor je feest of evenement is altijd een goed idee. Hierbij maakt het niet uit of je nou een familiedag, groot personeelsfeest of kleinschalig kinderfeestje organiseert. Spellen zorgen niet alleen voor vermaak, maar kunnen ook bijdragen aan teambuilding. Bij sommige spellen moet je natuurlijk samenwerken om te kunnen winnen. Wel is het erg belangrijk dat je de juiste spellen kiest. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een springkussen neer te zetten als er alleen volwassenen komen. Bij Jaspers Verhuur vind je een erg uitgebreid assortiment aan spellen. Je kunt bij ons terecht voor Oud-Hollandse spellen, sport & spel, springkussens en XL games. Daarnaast kun je onder andere ook een popcornkraam, ijscokar of suikerspinmachine huren.

Leuke spellen voor iedereen

Wij hebben voor ieder wat wils in ons assortiment. Het maakt bij ons niet uit of je jong of oud, ervaren of onervaren, sportief of onsportief bent. Voor elke doelgroep kun je bij ons geschikte spellen huren. Voorbeelden van spellen zijn sjoelbakken, vier op een rij, touwtje trekken en XL darts. Wij spelen zelf in op de verscheidenheid aan budgetten van verschillende evenementen. Je kunt bij ons terecht voor een kleine suikerspinmachine voor een kinderfeestje, maar ook voor een groot springkussen waar meerdere kinderen tegelijk op kunnen springen.

Spellen huren bij Jaspers Verhuur

Het maakt bij ons niet uit of je in Tilburg, Breda of ergens anders woont. Iedereen kan spellen huren bij Jaspers Verhuur. Of je nu een personeelsfeest organiseert in Eindhoven of een familiedag in Den Bosch. Bij het bestellen van de spellen, kun je doorgeven waar deze bezorgd moeten worden. De bezorgkosten verschillen per bezorgplaats. Wanneer je de afleverlocatie invult tijdens het bestellen, zie je direct de bezorgkosten hiervoor. Natuurlijk is het ook mogelijk om de spullen zelf af te halen bij Jaspers Verhuur in Tilburg. Vanzelfsprekend betaal je hier geen bezorgkosten voor.