Glaswerk en servies huren

Wij bieden servies en glaswerk in diverse soorten en maten aan. Zo kun je servies huren uit de series van Villeroy en Boch, Mammoet, Sophie en de nieuwe serie Bamboo van Churchill. Glaswerk huren kan in een normale of een luxe uitvoering. Je kunt ook diverse andere artikelen zoals schalen, borden en bestek huren. Al het serviesgoed is direct online te bestellen.

Bekijk hier ons complete assortiment en maak je keuze. Voor advies over het soort en de aantallen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Servies en glaswerk overzicht

Servies huren voor een feest

Een verjaardag, feestje of etentje? Je kunt glaswerk en servies huren om alle gasten van een hapje en een drankje te voorzien. Voor kleinere aangelegenheden heb je vaak zelf voldoende servies en glazen in huis. Maar wanneer het aantal gasten toeneemt, neemt ook het te kort aan glazen en servies toe. Een nieuw servies kopen voor een etentje is niet nodig, je kunt er namelijk ook voor kiezen om een servies te huren. Hierdoor hoef je na het etentje niet te bedenken waar je dit extra servies gaat opbergen. Naast het huren van servies, kun je ook bij ons terecht voor bestek, glazen, schalen, kandelaren en meer.

Borden, bestek en glaswerk huren

Is dit jaar het kerstdiner bij jou en komt de hele familie eten? Hiervoor kun je waarschijnlijk wel een aantal extra borden gebruiken. Je vindt bij ons verschillende serviezen zoals het populaire Stonecast servies en een Villeroy & Boch servies. Wil je glaswerk huren? Wij hebben verschillende glazen in het verhuur assortiment. Voor een etentje hebben wij verschillende luxe bouqette glazen te huur. Voor een feestje zijn luxe glazen misschien niet nodig, maar ook daar bieden wij glaswerk voor aan.

Borden en bestek huren in Brabant

Jaspers Verhuur is een Tilburgs familiebedrijf, maar verhuurt door heel Brabant. Wil je borden en bestek huren voor een feestje in Eindhoven of voor een etentje in Breda? Tijdens het bestellen kun je aangeven wat de afleverlocatie is. Je krijgt dan direct de hier voor geldende bezorgkosten te zien. Naast bezorgen kun je er ook voor kiezen om het zelf af te halen, hiervoor worden natuurlijk geen verzendkosten in rekening gebracht.

Meer informatie over bestek, glaswerk en servies huren

Wil je advies over hoeveel glazen je het beste kunt huren, welk servies het meest geschikt is en wat je echt niet moet vergeten? Bel of mail ons gerust met je vragen. Wij hebben jaren ervaring in het verhuren van artikelen voor etentjes, feesten & evenementen en helpen graag met het beantwoorden van je vragen en het geven van een advies op maat. Heb je algemene vragen over hoe lang je bijvoorbeeld iets kunt huren of wanneer je bestelde goederen op kunt halen? Bekijk eerst onze veelgestelde vragen pagina, misschien staat hier jouw vraag wel tussen. Staat jouw vraag er niet tussen of is jouw vraag niet volledig beantwoord? Neem dan gerust contact op via onderstaande manier.