Servies huren en glaswerk

Glaswerk en servies huren kan bij ons heel gemakkelijk. Met een ruim assortiment aan verschillende bekende merken als Villeroy en Boch, Mammoet, Sophie en de nieuwe serie van Bamboo van Churchill kom je bij ons niks te kort. Het glaswerk is te huren in de standaard en luxe uitvoering. Naast glaswerk kun je ook artikelen zoals schalen, borden en bestek huren. Als het servies is direct online te bestellen.

Bekijk ons complete assortiment aan glaswerk en servies. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

 

Servies en glaswerk overzicht

Servies huren voor een feest

Bestel gemakkelijk bij ons servies voor een verjaardag, feest of diner. Vermijd het kopen van nieuw servies en maak gebruik van onze service. Met ons ruime assortiment maken wij jouw event compleet. Naast het huren van servies kun je bij ons ook terecht voor bestek, glazen, schalen, kandelaars en meer. Glazen huren doe je gemakkelijk via onze website.

Servies en glaswerk huren in Brabant

Jaspers Verhuur is een Tilburgs familiebedrijf, maar verhuurt door heel Brabant. Glaswerk en servies huren in de steden Eindhoven en Breda? Bestel ook dan gemakkelijk via de website. Tijdens het bestellen kun je aangeven wat de afleverlocatie is. Je krijgt dan direct de hier voor geldende bezorgkosten te zien. Naast bezorgen kun je er ook voor kiezen om het zelf af te halen, hiervoor worden natuurlijk geen verzendkosten in rekening gebracht.

Meer informatie over bestek, glaswerk en servies huren

Wil je advies over hoeveel glazen je het beste kunt huren, welk servies het meest geschikt is en wat je echt niet moet vergeten? Bel of mail ons gerust met je vragen. Wij hebben jaren ervaring in het verhuren van artikelen voor etentjes, feesten & evenementen en helpen graag met het beantwoorden van je vragen en het geven van een advies op maat. Heb je algemene vragen over hoe lang je bijvoorbeeld iets kunt huren of wanneer je bestelde goederen op kunt halen? Bekijk eerst onze veelgestelde vragen pagina, misschien staat hier jouw vraag wel tussen. Staat jouw vraag er niet tussen of is jouw vraag niet volledig beantwoord? Neem dan gerust contact op via onderstaande manier.