Glaswerk en servies huren

Wij bieden servies en glaswerk in diverse soorten en maten aan. Zo kun je servies huren uit de series van Villeroy en Boch, Mammoet, Sophie en de nieuwe serie Bamboo van Churchill. Glaswerk huren kan in een normale of een luxe uitvoering. Je kunt ook diverse andere artikelen zoals schalen, borden en bestek huren. Al het serviesgoed is direct online te bestellen.

Bekijk hier ons complete assortiment en maak je keuze. Voor advies over het soort en de aantallen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Servies en glaswerk overzicht

Servies huren

Tijdens verjaardagen, feestjes of etentjes heeft u als gastheer/vrouw altijd glazen en servies nodig. Voor kleine aangelegenheden kunt u meestal goed uit de voeten met uw eigen glazen en serviesgoed. Maar wanneer het aantal gasten een stuk groter wordt, is de voorraad glazen en servies vaak aan de kleine kant. Servies huren bij Jaspers Verhuur is daarom de ideale oplossing voor het organiseren van grotere feesten of evenementen. Bij ons kunt u naast servies huren ook kiezen voor bestek, glazen, schalen en kandelaren voor de aankleding. Uit ons assortiment kunt u al het benodigde servies huren voor het organiseren van het perfecte feest.

Borden, bestek en glaswerk huren

Wanneer u een etentje voor vrienden en familie organiseert, moet alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld zijn. Wanneer u zelf het menu gaat bereiden, wilt u zich natuurlijk zo min mogelijk bezig houden met andere zaken. Bijvoorbeeld de tafelschikking en de aankleding van de tafel. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het er daarom rommelig uit moet zien of dat uw gasten van plastic bordjes moeten eten. Jaspers Verhuur staat voor u klaar met een compleet servies voor het perfecte etentje. Dat wil zeggen, al uw glaswerk, borden en bestek huren, bij één verhuurbedrijf. U geeft zelf aan hoeveel gasten en hoeveel servies u dus nodig heeft van elk product. Daarnaast kunt u bij Jaspers Verhuur kiezen uit verschillende soorten uitvoeringen, zoals luxe of normaal serviesgoed en diverse andere artikelen voor de aankleding van uw feest.

Waarom servies en glaswerk huren?

Bestek, glazen en servies huren heeft vele voordelen. De aankleding van je tafel wordt al snel rommelig en ongeorganiseerd, wanneer u verschillende soorten glazen en borden op tafel hebt staan. Wanneer u kiest voor glazen, borden en bestek huren, dan weet u zeker dat u overal genoeg van heeft om de hele tafel te dekken met hetzelfde serviesgoed. Op deze manier kan uw tafel zo in een tijdschrift. Daarnaast kan er tegen een vergoeding voor worden gezorgd dat u het servies niet zelf hoeft af te wassen. Dat wordt dan door Jaspers Verhuur zelf gedaan.

Wilt u meer informatie over servies of glaswerk huren? Neem dan contact met ons op en wij zullen u adviseren.