Marktkramen

Wij hebben marktkramen in diverse maten. Ideaal voor een braderie, presentatie, informatiemarkt en nog veel meer. Tevens zijn de marktkramen als zogenaamde kraamtafels te gebruiken (zonder luifel), waardoor er makkelijk en snel werktafels kunnen worden geplaatst.

Marktkramen overzicht

Kraamtafels, marktkramen of werktafels huren

Organiseer je binnenkort een rommelmarkt of andere markt? Bij Jaspers Verhuur ben je aan het juiste adres voor het huren van marktkramen. Wij hebben in ons assortiment, kraamtafels, marktkramen en werktafels. Deze tafels kunnen allen gebruikt worden als kraam. De kraamtafels en werktafels zijn niet overdekt en kunnen dus alleen binnen of met mooi weer gebruikt worden. De meeste marktkramen in ons assortiment zijn wel overdekt en kunnen in de meeste gevallen ook buiten geplaatst worden.

Broodkar, haringkar en meer

Naast de standaard kramen vind je in ons assortiment ook andere kramen. Wanneer je op zoek bent naar een ijscokar, kun je deze bij ons huren. Deze kar wordt niet alleen voor ijs gebruikt maar ook door sommige mensen gehuurd voor het maken en uitserveren van popcorn op een leuke manier. Ook hebben wij een speciale haringkar en antieke broodkar in de verhuur. Deze zijn erg leuk om op een evenement neer te zetten. Als laatste verhuren wij ook nog echte nostalgische marktkramen. Deze marktkramen hebben een houten frame en een lichte doek als overkapping.

Meer informatie over het huren van een marktkraam

Wil je marktkramen huren vanuit Eindhoven of Breda? Wij verhuren onze producten niet alleen in Tilburg, maar ook in andere plaatsen in Noord-Brabant. Wanneer je een marktkraam wilt huren vanuit Breda of Eindhoven is dit gewoon mogelijk. Je kunt hierbij kiezen voor het ophalen in Tilburg of het laten bezorgen van de marktkraam of marktkramen. Bij bezorging kun je tijdens het bestellen aangeven in welke plaats de bestelling bezorgd moet worden. De bezorgkosten verschillen per bezorgplaats en worden zichtbaar wanneer je een bezorgplaats geselecteerd hebt. Heb je nog andere vragen over het huren van een marktkraam? Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Wanneer het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staat kun je contact met ons opnemen.