Feestdecoratie huren

Ben je druk bezig met het organiseren van een gezellig feestje? Vergeet dan niet de feestdecoratie want hiermee creëer je een fijne sfeer, eventueel zelfs in een leuk thema. Wij hebben écht alle benodigdheden voor een geslaagd feest, dus bij Jaspers Verhuur ben je zeker op de goede plek voor het huren van decoratiematerialen. Zo vind je in ons assortiment onder andere grote landenvlaggen, skytubes, rode lopers, kunstplanten en vintage karren voor bijvoorbeeld het uitdelen van popcorn, suikerspinnen of broodjes.

37 artikel(en)
3,50
4,24 incl. btw
3,50
4,24 incl. btw
3,50
4,24 incl. btw
7,00
8,47 incl. btw
12,50
15,13 incl. btw
12,50
15,13 incl. btw
7,50
9,08 incl. btw
7,50
9,08 incl. btw
7,50
9,08 incl. btw
7,50
9,08 incl. btw
5,50
6,66 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw
17,50
21,18 incl. btw
55,00
66,55 incl. btw
75,00
90,75 incl. btw

Decoratiematerialen huren

Wanneer u een feest organiseert is het natuurlijk mogelijk om het klein te houden, door bijvoorbeeld gewoon een borrel te geven om mensen op de koffie te laten komen. Bij Jaspers Verhuur komt u echter langs waneer u echt goed uit wil pakken en van uw feest een echte beleving wil maken. Een goed begin is dan natuurlijk een mooie locatie, goed gezelschap en genoeg feestelijk drankjes. Maar een omgeving die er pico bello uit ziet draagt ook zeker bij aan een goede sfeer. Bij Jaspers Verhuur hebben we een breed assortiment met verschillende feestdecoratie producten. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.

Feestdecoratie en skytube huren voor een chique entree

Wanneer uw gasten het feest betreden, wilt u ze natuurlijk meteen imponeren. Met een gekleurde loper als feestdecoratie kunt u dat effect realiseren. Wanneer uw gasten over een gekleurde loper richting het feest lopen, dan voelen ze zich heel even een beroemdheid. Bij Jaspers Verhuur verhuren we lopers in verschillende kleuren, zoals blauw, zwart, fuchsia en natuurlijk de bekende rode loper. Naast dat u voor een feestelijke entree zorgt, kunt u op een gekleurde loper ook leuke foto’s laten maken van uw gasten. Om het nog indrukwekkender te maken, is het ook een mogelijkheid om een grote spotlight / skytube huren. Deze skytubes geven licht tot zes meter hoog. Zo kan iedereen zien waar het feestje is.

Vintage eetkramen

Bij Jaspers Verhuur verzamelen we een heleboel spullen, waaronder dus feestdecoratie. Zo verhuren we bijvoorbeeld vintage (eet)kramen voor iedereen die een thema feest geeft. Voor een typisch Hollands feest kunt u bijvoorbeeld een haringkar bij ons huren. Toch liever meer een Amerikaans thema? Dan hebben wij nog een oud roze popcorn/ijsco kar voor u in ons assortiment.

Meer informatie over feestdecoratie?

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over ons assortiment feestdecoratie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.