Hangtafel huren

Wat voor soort feest of evenement je ook organiseert, hangtafels zijn onmisbaar op elk evenement. Ideaal om bijvoorbeeld eventjes je drankje of borrelhapjes op te zetten, maar ook heel fijn om jouw gasten even te laten leunen. Een heel feestje lang staan of zitten is immers ook maar niks. Overweeg daarom om een of meerdere hangtafels te huren zodat jouw gasten ongestoord kunnen genieten op jouw evenement. Ga voor simpele hangtafels met een stijlvolle statafelrok of kies bijvoorbeeld voor een luxe hangtafel van robuust steigerhout. Voor ieder feestje en elk budget hebben wij een passend setje hangtafels te huur die je gemakkelijk online kunt reserveren.

Hangtafel huren in alle soorten en maten

Bij Jaspers Verhuur hebben wij een uitgebreid assortiment aan hangtafels. Hangtafels zijn ook bekend onder de naam statafels of bartafels. Deze tafels zijn erg handig tijdens feesten en evenementen. De tafels nemen namelijk minder ruimte in dan een gewone tafel, maar maken het toch mogelijk voor gasten om bijvoorbeeld een glas neer te zetten. Daarnaast maken hangtafels de sfeer vaak ook socialer. Wanneer alle gasten aan gewone tafels zitten, zullen zij waarschijnlijk minder snel van plaatst wisselen. Met hangtafels is dit echter een stuk eenvoudiger en kan men eenvoudig even naar een andere tafel lopen om daar met iemand te praten. Het is dan ook een goed idee om een hangtafel te huren tijdens jouw volgende feest.

Hangtafels huren in Noord-Brabant

Jaspers Verhuur zit gevestigd in Tilburg aan de prof. romeinstraat 4. Ondanks dat het bedrijf in Tilburg gevestigd zit, verhuren wij in de hele provincie Noord-Brabant. Geef je binnenkort een feest in Breda in wil je hangtafels huren? Je bent bij Jaspers Verhuur aan het juiste adres. Tijdens het huren van de producten via de website, kun je ervoor kiezen om de producten te laten bezorgen of om de producten af te halen in Tilburg. Wanneer je de producten komt afhalen, hoef je natuurlijk geen verzendkosten te bepalen. Als je ervoor kiest om de producten te laten bezorgen, zitten hier wel bezorgkosten aan verbonden. De bezorgkosten zijn per bezorgplaats anders. Tijdens het bestellen kun je aangeven in welke plaats de spullen bezorgd dienen te worden, je krijgt dan direct de bezorgkosten te zien. Of je nu in Eindhoven, Breda of in Tilburg woont, wij komen bij jou de hangtafels en andere spullen op locatie afleveren.

Meer informatie over een hangtafels huren

Nog vragen over het huren van hangtafels? Op de pagina veelgestelde vragen vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Wanneer jouw vraag hier niet tussen staat of je hebt nog andere vragen, kun je contact met ons opnemen.