Statafels huren

Wil je statafels huren of andere benodigdheden voor een spetterend feest? Bij Jaspers Verhuur ben je aan het juiste adres voor verhuur van statafels. Wij hebben verschillende modellen statafels, in verschillende afmetingen. Bekijk hieronder alle statafels die wij verhuren en maak je keuze. 

18 artikel(en)

Verhuur statafels

Wat voor feestje je ook geeft, het is niet compleet als er geen goede statafels staan. Of het nu is om even aan te leunen na een paar dansmoves, om je drankje op te zetten of om de borrelnootjes op te zetten. Statafels komen altijd goed van pas op een feestje! Statafels huren zal dus nooit een overbodige luxe zijn als je een feest gaat organiseren. Natuurlijk heb je andere soorten statafels nodig voor verschillende soorten feestjes. Statafels huren doe je daarom bij Jaspers Verhuur, want wij hebben een breed scala aan statafels voor je klaar staan. We hebben statafels in verschillende maten, kleuren en prijsklassen.

Luxe statafel huren

Wil je jouw feestje iets meer sfeer geven? Dan kun je bij ons ook luxe statafels huren. Deze statafels zijn van hout en hebben een whitewash. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan de statafels. Ook verhuren wij statafels gemaakt van het alom geliefde steigerhout. Deze worden regelmatig gebruikt bij de chiquere evenementen. Wil je nog extra zitplaatsen creëren voor je gasten? Dan is het ook mogelijk om een paar bijpassende barkrukken erbij te huren. Gasten kunnen dan zowel staan als zitten aan de statafels.

Groost assortiment statafels te huur

Bij Jaspers Verhuur hebben wij een ruim assortiment aan statafels. De simpele, ronde statafels zijn natuurlijk altijd goed en passen overal bij. Maar ook de luxere statafels zijn online te huren bij Jaspers Verhuur. Mocht je niet zoveel geld uit willen geven aan de statafels, dan kun je er ook altijd voor kiezen om de statafels te voorzien van statafelrokken. Deze hebben we in verschillende kleuren dus dan kun je de aankleding helemaal afstemmen op jouw stijl. Op deze manier hoef je niet de meest luxe statafels te huren, maar kun je met simpele accessoires wel een luxe uitstraling creëren.

Meer informatie over statafels huren Brabant

Woon je in Breda of Eindhoven en wil je statafels huren? Wij verhuren statafels niet alleen in Tilburg maar ook in Breda, Eindhoven en andere plaatsen in Noord-Brabant. Wil je meer informatie over statafels huren? Of weet je niet precies welk soort statafel je moet huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op dan geven wij je advies.