Statafels huren

Wil je statafels huren of andere benodigdheden voor een spetterend feest? Bij Jaspers Verhuur ben je aan het juiste adres voor verhuur van statafels. Wij hebben verschillende modellen statafels, in verschillende afmetingen. Bekijk hieronder alle statafels die wij verhuren en maak je keuze. 

Statafel huren

Bij het organiseren van elk soort evenement of feest zijn de statafels onmisbaar. Bij ons kun je een ruim assortiment aan statafels huren. Deze statafels zijn ideaal voor je gasten. Ze kunnen de statafels gebruiken om even op te hangen, of bijvoorbeeld om hun drankje er op kwijt te kunnen. Statafels kunnen ook voor gezelligheid zorgen omdat het mensen samenbrengt. Ook zijn ze onmisbaar op feestjes. Bij Jaspers Verhuur kun je meerdere statafels huren. Wij kunnen de statafels langsbrengen in de omgeving Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch. Voor vragen kun je altijd bellen naar ons telefoonnummer.

Veel keuzes in statafels inklapbaar

Bij Jaspers Verhuur hebben we genoeg inklapbare statafels in ons assortiment. Denk daarbij aan verschillende vormen, hoogtes en formaten. Zo hebben we bijvoorbeeld een dubbele statafel voor als je een grotere statafel wilt. Ook kun je gaan voor een hangtafel met een flessenbak. Dit maakt het makkelijk voor je gasten om hun drankje kwijt te kunnen in de flessenbak. Veel statafels hebben een houten blad, maar je kunt ook kiezen voor een hangtafel met een antraciet blad. De goedkoopste variant hangtafels beginnen vanaf €6.50. Voor ieder soort budget en feest hebben wij de geschikte statafels op voorraad. Alle maten staan vermeldt op de website. Ook kun je foto’s van de statafels inklapbaar terugzien op de website.

Statafel verhuur in Noord-Brabant

Het bedrijf Jaspers Verhuur zorgt ervoor dat jouw feestje een geslaagd feestje zal zijn. We verhuren servies en glaswerk, keukenapparatuur, marktkramen, bars en koelkasten, partytenten, podia en meer. Als je dus geïnteresseerd bent in statafel verhuur, kun je wellicht ook kijken naar wat je nog meer zou willen huren. Jaspers Verhuur is te vinden in Tilburg, maar mocht je een evenement houden in bijvoorbeeld Breda, Eindhoven of Den Bosch, kunnen wij hier ook de spullen tegen bezorgkosten langsbrengen. De kosten voor het bezorgen kun je tijdens het bestellen inzien. Als je de spullen wil afhalen kun je dit natuurlijk gratis doen.