Geheel witte statafels en zittafels om uw feest een strakke moderne uitsraling te geven

Ben je op zoek naar een mooie inrichting voor jouw beurs, bedrijfsfeest of ander evenement? Bij ons kun je wit lounge meubilair huren. Sierlijk wit en een moderne uitstraling gegarandeerd! Kleine statafels, grote statafels, barkrukken, buffettafels en lage loungetafels: wij hebben het allemaal.

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies over de verdere inrichting, praktische benodigdheden of feestdecoratie voor jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lounge meubilair huren: hoge koopprijs vermijden

Lounge meubels groeien in populariteit. Een paar jaar terug kwam je ze slechts af en toe tegen. Nu zijn er meer feesten waar je wel lounge meubilair tegen komt, dan feesten zonder. Aan lounge meubels zit vaak een behoorlijk prijskaartje en daarnaast nemen de meubels vaak veel ruimte in beslag. Om dus zelf lounge meubels aan te schaffen voor je feest en vervolgens niet te weten waar je ze de rest van het jaar opslaat, is natuurlijk niet handig. Bij Jaspers Verhuur hebben we hier een oplossing voor, bij ons is het namelijk mogelijk om lounge meubels te huren. Tijdens het feestje kunnen je gasten gewoon aan de moderne witte lounge tafels staan of op een loungeset zitten. Na het feest kunnen deze dan weer de deur uit. 

Uitgebreid assortiment lounge meubelen huren

Door lounge meubilair te huren, kies je automatisch voor comfort en beleving. Gasten kunnen heerlijk relaxen op een lounge set, hangen aan een hoge tafel of een barkruk aanschuiven. Ons assortiment met lounge meubelen bestaat uit kleine statafels, grote statafels, pilaren, barkrukken, buffettafels en meer. Staat het specifieke product wat jij zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en wie weet kunnen we alsnog iets voor je betekenen. Niets is onmogelijk en wij denken altijd in mogelijkheden!

Sfeervol evenement dankzij lounge meubels huren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag lounge meubels huren om jouw evenement te voorzien van een sierlijk witte uitstraling? Bekijk dan nu direct ons assortiment online. Los te bestellen, maar eventueel ook in combinatie met andere evenement artikelen, zoals servies, feestdecoratie of een koelkast. Wij denken graag met u mee over de inrichting en organisatie van uw evenement zodat u niks vergeet. Succes gegarandeerd!