Tafels huren

Geef je binnenkort een feestje, etentje of ander evenement? En kom je nog tafels tekort, om aan te eten of omdat je gasten liever aan tafel willen zitten? Bij Jaspers Verhuur hebben we een divers assortiment tafels waar je uit kunt kiezen. Lounge tafels, buffettafels, ronde tafels huren, noem maar op. Met andere woorden, voor tafels huren ben je bij Jaspers tafels Verhuur aan het juiste adres.

2,45
2,96 incl. btw
4,75
5,75 incl. btw
5,50
6,66 incl. btw
7,00
8,47 incl. btw
7,75
9,38 incl. btw
8,25
9,98 incl. btw
Nieuw Klaptafel New Classic 180 x 90 cm
10,00
12,10 incl. btw
12,50
15,13 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw

Tafels verhuur voor je feestje

Heb je een feestje met eten of gasten die slecht te been zijn? Dan kan het handig zijn om tafels te huren. Gasten kunnen een plaatsje uitzoeken aan een van de tafels en makkelijk iets te drinken en eten voor zich neerzetten. Geen zin om heel de avond alle gasten van drank te moeten voorzien? Ook daarvoor kan het handig zijn om een of meerdere tafels neer te zetten. Vul de tafels met drankjes en glazen zodat alle gasten zichzelf van een drankje kunnen voorzien. Voor tafel verhuur kun je bij Jaspers Verhuur terecht.

Ronde tafels huren? Ook dat kan bij ons

Je vindt bij ons een breed assortiment aan tafels. De tafels zijn gemaakt van verschillende materialen en beschikbaar in verschillende vormen, grootte en kleuren. Wil je ronde tafels huren voor je feest? In ons assortiment vind je verschillende ronde tafels. Bijvoorbeeld een ronde terrastafel. Ook hebben we vierkante, rechthoekige, ovale en half ronde tafels. Bij Jaspers Verhuur heb je een ruime keuze wanneer het gaat om het huren van tafels. 

Tafels verhuur in Noord-Brabant

Voor tafel verhuur ben je bij Jaspers Verhuur aan het juiste adres. Het maakt daarna niet uit of je in Tilburg, Breda of Eindhoven woont. Jaspers Verhuur verhuurt in heel Noord Brabant. Het is dus geen probleem als je tafels wilt huren voor je feest in Breda of je evenement in Eindhoven. Wel zit er een verschil in de bezorgkosten per bezorglocatie. Tijdens het bestellen kun je aangeven op welke locatie de spullen bezorgd dienen te worden. Je krijgt vervolgens direct de bezorgkosten voor deze locatie te zien. Het is ook mogelijk om zelf de spullen op te halen bij Jaspers Verhuur in Tilburg. Hiervoor worden natuurlijk geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Meer informatie over tafels huren

Wil je tafels huren voor op je feest, maar weet je niet zeker welke tafel? Wij kunnen je helpen met het beantwoorden van deze vraag en andere vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder. Heb je een algemene vraag? Kijk dan eerst tussen de veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.