Steigerhouten meubelen huren

Ben je op zoek naar de juiste meubels die jouw evenement sfeervol en uniek maken? Kies dan voor prachtige robuuste steigerhouten meubelen huren! Niet alleen straalt steigerhout luxe uit, ook hebben steigerhouten meubels een rustieke en stijlvolle uitstraling. Van een mooie statafel met flessenbak en een barmeubel inclusief spoelbak tot bijpassende barkrukken of een vuurtafel. Wij van Jaspers Verhuur hebben een enorm aanbod steigerhouten meubelen in naturel, whitewash en volledig wit. Allemaal geschikt voor binnen- én buitengebruik. 

Steigerhouten meubelen huren

Steigerhouten meubelen blijven in populariteit groeien. Niet alleen tijdens tuinfeesten, maar ook tijdens luxe beurzen, netwerkbijeenkomsten en bruiloften worden steeds vaker steigerhouten meubelen gebruikt. Het is natuurlijk niet nodig om steigerhouten tafels en stoelen aan te schaffen voor een evenement, in plaats daarvan kun je steigerhouten meubelen huren. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de hoge aanschafkosten van steigerhouten meubelen en is het ook niet nodig om op zoek te gaan naar een opslagplek.

Steigerhouten statafel huren: voor elk evenement een geschikte tafel

Van alle steigerhouten meubelen is de steigerhouten statafel een van de populairste. In ons assortiment vind je drie verschillende steigerhouten statafels. Naast de normale statafel, kun je ook kiezen voor een dubbele statafel of een steigerhouten statafel met flessenbak. De laatstgenoemde statafel biedt de mogelijkheid om flessen in de tafel te bewaren. Naast steigerhouten statafels, verhuren wij onder andere ook stoelen, krukken, bankjes, zittafels, buffettafels en barmeubels van steigerhout.

Door steigerhouten statafels te huren in combinatie met de bijpassende steigerhouten barkrukken, geef je jouw gasten ook de mogelijkheid om even te gaan zitten. Vooral wanneer er ook eten uitgeserveerd wordt, kunnen gasten een zitplaats extra waarderen. Naast dat statafels vaak net iets minder ruimte in beslag nemen, bieden de tafels ook de mogelijkheid om staan en zitten te combineren. Hierdoor passen er meer mensen aan een tafel en zullen gasten ook makkelijker van plek wisselen om met andere gasten te praten.  

Steigerhouten tafel huren in Noord Brabant

Wil je steigerhouten tafels huren? Wij leveren onze producten door heel Brabant. Organiseer je dus een evenement in Breda of vier je een tuinfeest in Eindhoven, wij leveren de spullen gewoon af. Voor elke bezorgplaats heeft andere bezorgkosten. De bezorgkosten die voor jouw bezorglocatie worden zichtbaar tijdens het bestelproces. Overigens kun je er ook voor kiezen om de spullen bij onze vestiging in Tilburg af te halen, bij afhalen worden er natuurlijk geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Wil je advies over hoeveel steigerhouten statafels je het beste kunt huren of heb je andere vragen over het huren van steigerhouten meubelen? Bel of mail ons gerust. Voor algemene vragen kun je eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken. Wanneer jouw vraag hier niet tussen staat of je nog aanvullende vragen hebt, kun je via een van onderstaande manieren contact met ons opnemen.