Witte stoelen

Heb je bijvoorbeeld een bruiloft en wil je witte stoelen huren? Jaspers Verhuur heeft passend meubilair op voorraad. Hiermee geef je jouw feest, bruiloft of andere gelegenheid een leuke invulling. Je hebt de keuze uit verschillende witte stoelen. We hebben grote voorraden van deze stoelen. Bekijk hier gemakkelijk de mogelijkheden.
3,25
3,93 incl. btw
27,50
33,28 incl. btw

Witte stoelen huren bruiloft 

De witte stoelen die je bij ons kunt huren zijn ideaal voor een bruiloft. Ze zijn daarom ook populair voor dergelijke gelegenheden. Het stevige frame van de juiste kwaliteit zorgt voor een goede ervaring bij bruiloften. Daarbij zien ze er ook nog leuk uit. Ook zijn enkele stoelen opklapbaar. Hierdoor kun je altijd makkelijk ruimte creëren waar dat nodig is. Ook zou je voor een trouwbankje kunnen gaan, waar je twee personen op kwijt kunt. 


Witte klapstoelen huren

Witte klapstoelen huren zijn bij ons geen probleem. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het verhuren van meubilair. Behalve witte klapstoelen hebben we ook andere benodigdheden voor een feest, gelegenheid of trouwerij. Kijk dus gerust rond wat je nog meer nodig hebt. De witte klapstoelen zijn te huur voor een leuke prijs. Mededankzij dat de witte stoelen in te klappen zijn kunnen we ze makkelijk vervoeren naar de voorkeurslocatie. 


Wedding chair huren 

Bij ons kun je ook terecht om een wedding chair te huren. Ideaal voor een trouw ceremonie, twenty one diner of bijvoorbeeld een meeting. De wedding chairs zijn makkelijk aan te kleden met bloemen of andere decoraties. Ze zijn geschikt voor zowel buiten- als binnenlocaties. De stoelen zorgen ervoor dat al je gasten comfortabel kunnen zitten op de gelegenheid. Bij ons heb je ook het voordeel dat je je bestelling kosteloos kunt wijzigen tot 1 week voor de huurdatum. Betalen kun je doen bij het ophalen of leveren.