Bar huren

Ben je op zoek naar een specialist in bartafels en bar verhuur? Wij hebben jarenlange ervaring en helpen met onze partyverhuur om van ieder feest een onvergetelijk moment te maken. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en bestel direct online.

Bar huren voor feest

Wanneer je een groot feest gaat organiseren voor veel gasten dan moet je waarschijnlijk ook veel drank inslaan. Tijdens het organiseren ga je beslissen hoe deze drank koud houdt. De mogelijkheid bestaat natuurlijk om een koelkast te huren en daar bierflesjes en wijn in te koelen. Dan heb je het gemak dat mensen zelf hun drank kunnen pakken en heb je er geen omkijken meer naar. De andere mogelijkheid die je hebt is een bar huren. Een bar geeft veel sfeer, vooral wanneer je een leuke barman/vrouw achter de bar zet. De barkeeper kan goed in de gaten houden hoeveel drank er nog over is en een bar zorgt ervoor dat niet iedereen gemakkelijk bij de drank kan komen. Bij Jaspers Verhuur kun je een bar huren en kiezen uit verschillende soorten.

Bar huren met spoelbak

In ons bar verhuur assortiment hebben wij verschillende bars. Zo maken wij een onderscheid tussen bars met en zonder een spoelbak. Een bar met een spoelbak is wel zo handig. Op deze manier kun je namelijk gemakkelijk de glazen omspoelen en weer opnieuw gebruiken. Deze barretjes bevatten ook een klapbuffet, waar je de volle glazen kunt neerzetten of de omgespoelde glazen kunt laten uitlekken.

Luxe bar verhuur

Geef je een feestje met wat meer allure? Dan moet daar natuurlijk wel de aankleding op aangepast worden, inclusief de bar. Voor dit soort feestjes kun je bij ons ook een luxe bar huren. In ons assortiment bevindt zich een authentieke bar van steigerhout op wieltjes met spoelbak. Daarnaast hebben wij een bar van whitewash steigerhout. Om dit setje compleet te maken verhuren wij ook een steigerhouten kast voor achter de bar en een blokkast. Ideaal om rode wijnen en sterke drank in uit te stallen. Deze luxe bars geven het feest extra sfeer en maken er een chique aangelegenheid van. 

Meer informatie over een bar huren

Woon je in Eindhoven of Breda en wil je een bar huren? Wij verhuren niet alleen in Tilburg maar ook in andere plaatsen in Noord-Brabant zoals Breda en Eindhoven. Wil je meer informatie over het huren van een bar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer je een algemene vraag hebt over het huren bij Jaspers Verhuur, kun je eerst bij de veelgestelde vragen kijken.