Stoelen huren

Wij verhuren allerlei soorten stoelen. In ons assortiment vind je diverse modellen stoelen, van de standaard klapstoel tot de luxe gestoffeerde stoel: voor elk feest kun je passende stoelen huren bij Jaspers Verhuur. Onder andere: bistrostoelen, kinderstoelen, Kunststof designstoelen, terrasstoelen, weddingchairs en ook zitzakken. Bekijk alle mogelijkheden hier en bestel al je benodigde stoelen makkelijk online.

 

44 artikel(en)
1,05
1,27 incl. btw
1,05
1,27 incl. btw
1,75
2,12 incl. btw
1,00
1,21 incl. btw
3,00
3,63 incl. btw
2,50
3,03 incl. btw
3,10
3,75 incl. btw
3,10
3,75 incl. btw
3,10
3,75 incl. btw
16,00
19,36 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw

Verhuur stoelen

Of je nou een dans feestje, een lounge feestje of juist een etentje geeft, voor elk soort feest is stoelen huren wel handig. Want er moet altijd genoeg zitruimte zijn voor je gasten. Maar zelf heb je vaak niet genoeg stoelen in huis. De hele avond dansen is natuurlijk heel leuk, maar je voeten zullen het dan flink bezuren. Waarschijnlijk zullen je gasten dan heel blij zijn met een paar extra zitplaatsen, waar ze even tot rust kunnen komen. Bij Jaspers Verhuur kennen we dit probleem maar al te goed. Daarom kunt u bij ons diverse stoelen huren, voor ieder soort feest of gelegenheid. Van krukje tot uitklapstoel en van troon tot bankenset.

Beach party stoelen verhuur

Wanneer je een themafeestje geeft, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat de volledige aankleding van het feest klopt. Natuurlijk is een beach party niet geschikt voor iedere maand van het jaar, maar in de zomer kan dit enorm veel sfeer geven aan je feest. Naast de fakkels, bloemenkransen en cocktails, hebben wij bij in de categorie stoelen verhuur de juiste stoelen voor een beach party. En ook hier hebben we keuze uit meerdere soorten. De houten strandstoeltjes, de uitklapbare eazy beachstoel of comfortabele zitzakken. Voor stoelen huren ben je bij ons aan het juiste aders. Het strandzand moet je wel nog zelf regelen.

Luxe dinerstoelen huren

Geef je een etentje voor heel veel gasten of word je binnenkort 21 en geef je een twenty-one dinner? Ook dan kun je bij Jaspers Verhuur de juiste stoelen huren. Bij dergelijke etentjes wil je natuurlijk een luxe sfeer creëren en ervoor zorgen dat alle gasten comfortabel kunnen zitten. Bij Jaspers Verhuur hebben wij zowel zwarte als rode gestoffeerde dinerstoelen te huur. Hiermee kunnen je gasten heel de avond genieten van goed comfort en daarnaast geven de stoelen net wat extra luxe aan het feestje. Wil je andere stoelen huren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij helpen je graag met het soort stoel en de hoeveelheid stoelen die je kunt huren. 

Meer informatie over stoelen huren?

Woon je niet in Tilburg maar bijvoorbeeld in Eindhoven of Breda? Dan is het nog steeds mogelijk om bij Jaspers Verhuur stoelen te huren en meer. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in Tilburg jouw gehuurde spullen op te halen en weer terug te brengen. Wanneer je liever de stoelen thuis bezorgd krijgt kan dit ook, wij bezorgen gehuurde spullen in Breda, Eindhoven en andere plaatsen in Noord-Brabant. Heb je nog vragen over stoelen huren, het bezorgen van stoelen of algemene vragen? Neem dan contact met ons op.