Stoelen huren

Bij het organiseren van een event kun je een hoop zorgen wegnemen door stoelen te huren. Op onze website bieden we je verschillende soorten stoelen. We beschikken over de standaard klapstoel, maar ook de luxe gestoffeerde stoel. Voor elk feest kun je passende stoelen huren bij Jaspers Verhuur. Onder andere: bistrostoelen, kinderstoelen, Kunststof designstoelen, terrasstoelen, weddingchairs en ook zitzakken. Bekijk alle mogelijkheden hier en bestel al je benodigde stoelen makkelijk online.

 

2,25
2,72 incl. btw
1,00
1,21 incl. btw
3,50
4,24 incl. btw
2,50
3,03 incl. btw
3,25
3,93 incl. btw
3,25
3,93 incl. btw
3,25
3,93 incl. btw
27,50
33,28 incl. btw
2,75
3,33 incl. btw
16,00
19,36 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw

Stoelen huren bij Jaspers Verhuur

Of je nou een dans feestje, een lounge feestje of juist een etentje geeft, voor elk soort feest is stoelen verhuur wel handig. Want er moet altijd genoeg zitruimte zijn voor je gasten. Maar zelf heb je vaak niet genoeg stoelen in huis. De hele avond dansen is natuurlijk heel leuk, maar je voeten zullen het dan flink bezuren. Waarschijnlijk zullen je gasten dan heel blij zijn met een paar extra zitplaatsen, waar ze even tot rust kunnen komen. Bij Jaspers Verhuur kennen we dit probleem maar al te goed. Daarom kunt u bij ons terecht voor stoelen verhuur voor ieder soort feest of gelegenheid. Van krukje tot uitklapstoel en van troon tot bankenset.

Klapstoelen verhuur

Heb je veel gasten die over de vloer komen? Dan kunnen klapstoelen een handige optie zijn. Klapstoelen zijn makkelijk op te bergen en te verplaatsen. Hierdoor kun je ook makkelijk plaats maken voor een dansvloer. Zet alle klapstoelen aan de kant, berg ze op, en je hebt ineens veel ruimte voor een top feestje. De klapstoelen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor trouwerijen of begrafenissen. Stoelen huren doe je gemakkelijk online.

Luxe dinerstoelen huren

Geef je een etentje voor heel veel gasten of word je binnenkort 21 en geef je een diner? Ook dan kun je bij Jaspers Verhuur de juiste stoelen huren. Bij dergelijke etentjes wil je natuurlijk een luxe sfeer creëren en ervoor zorgen dat alle gasten comfortabel kunnen zitten. Bij Jaspers Verhuur hebben wij zowel zwarte als rode gestoffeerde dinerstoelen te huur. Hiermee kunnen je gasten heel de avond genieten van goed comfort en daarnaast geven de stoelen net wat extra luxe aan het feestje. Wil je andere stoelen huren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij helpen je graag met het soort stoel en de hoeveelheid stoelen die je kunt huren. 

Meer informatie over stoelen huren?

Woon je niet in Tilburg maar bijvoorbeeld in Eindhoven of Breda? Dan is het nog steeds mogelijk om bij Jaspers Verhuur stoelen te huren en meer. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in Tilburg jouw gehuurde spullen op te halen en weer terug te brengen. Wanneer je liever de stoelen thuis bezorgd krijgt kan dit ook, wij bezorgen gehuurde spullen in Breda, Eindhoven en andere plaatsen in Noord-Brabant. Heb je nog vragen over stoelen huren, het bezorgen van stoelen of algemene vragen? Neem dan contact met ons op.