Garderoberekken huren

Organiseer je binnenkort een evenement en verwacht je veel gasten? Dan is het wellicht handig om garderoberekken te huren zodat iedereen zijn of haar jas veilig kan achterlaten. Voor een iets kleiner evenement is een kleiner kledingrek huren vaak ook al voldoende. Wij van Jaspers Verhuur hebben verschillende garderoberekken en kledingrekken te huur, indien gewenst in combinatie met kleerhangers en garderobenummering. Bekijk nu ons assortiment en bestel gemakkelijk online.

 

Jassen rek huren

Jassen rekken huren is een heel handig idee wanneer je bijvoorbeeld een beurs, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert. Veel bezoekers zorgt namelijk voor veel jassen en tassen. Vaak horen hier ook hoeden of paraplu’s bij. Behandel jouw gasten netjes en ontvang ze met een veilige jassen rek. Een garderobe ingericht met garderoberekken of jassen rekken biedt een veilige sfeer, maar straalt tegelijkertijd luxe uit. Om dit effect te bereiken, is het wel belangrijk dat er een garderobemedewerker aanwezig is die de jassen ook daadwerkelijk bewaakt. Natuurlijk is dat anders wanneer je bijvoorbeeld een klein bruiloftsfeest organiseert waarbij alle gasten elkaar kennen. In dat geval volstaat het ook om bijvoorbeeld enkel een (kleinere) jassen rekken te huren waar jouw gasten zelf hun jas kunnen ophangen.

Kledingrek huren in alle soorten maten

Wij van Jaspers Partyverhuur spelen in op deze verschillende behoeftes en bieden dan ook vele verschillende soorten en maten garderoberekken en kledingrekken te huur aan. Hierboven zie je ons volledige assortiment online en daar zul je zien dat wij zowel kleine als grote kleding- en garderoberekken hebben met als grootste variant een garderoberek met maar liefst 104 haken. Heb je meer ruimte voor jassen nodig? Dan kun je gewoon meerdere rekken huren zodat elke jas netjes op een haakje kan hangen. Ga je garderoberekken huren? Houd er dan rekening mee dat garderobenummering ook wel handig is en vergeet niet iemand te vragen om als garderobemedewerker aan de slag te gaan tijdens jouw evenement. Wij leveren dit product in Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en omgeving. Kijk zeker rond op onze website voor wat je nog meer nodig hebt.