• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Meubilair huren

Meubilair

Wij bieden u meubilair in diverse soorten en maten. Zo kunt u een volledig terras inrichten, maar ook statafels op uw feest of evenement plaatsen. De meeste tafels kunnen worden voorzien van kleed of rok. Of u nu een zaal in wilt richten voor een presentatie of een garderobe nodig hebt, bij Jaspers Verhuur vindt u het allemaal!


Overzicht van Meubilair

 
Verhuren van Stoelen uit het assortiment Meubilair
 
Verhuren van Tafels uit het assortiment Meubilair

Meubilair huren

De meest knusse en gezellige feesten zijn meestal toch te vinden in eigen achtertuin. Gezellig met vrienden en familie vieren dat u getrouwd bent, vijftig bent geworden of wanneer een van uw kinderen is geslaagd. Het maakt niet zoveel uit wat u viert, zolang al uw gasten zich maar vermaken en een leuke dag/avond hebben. Het juiste meubilair huren kan het gemak en de beleving van uw feest voor al uw gasten bevorderen.

Genoeg zitruimte

Er zijn veel ergernissen bekend als het gaat om de organisatie van een feest. Te weinig zitruimte is een van die ergernissen. Voor de jeugd op een feest zal dat misschien niet het grootste probleem zijn, die voetjes kunnen nog wel iets lijden. Maar voor de oudere gasten op uw feest is genoeg zitruimte natuurlijk wel essentieel. Maar ook wanneer er flink gedanst en geswingd wordt op uw feest, zullen veel gasten last krijgen van hun voeten en even een adem pauze nodig moeten hebben. Bij Jaspers Verhuur bieden we verschillende soorten stoelen aan. Onder de categorie meubilair huren bieden wij onder andere klapstoelen, barkrukken en normale stoelen aan.

Leunen en kletsen

Voor een iets actiever feestje, kunt u ook statafels regelen. Uw gasten kunnen lekker leunen aan de statafels en kunnen zo gemakkelijk uren met elkaar kletsen. Voor de chiquere variant, kunt u ook tafellinnen huren bij Jaspers Verhuur. Dit geeft een classy effect aan uw feest. Wilt u liever moderner meubilair huren? Dat kan, wij verhuren ook steigerhouten statafels en bijbehorende krukken. Wanneer uw gasten ook blijven eten en u heeft een buffet geregeld, dan kunt u bij ons ook tafels huren waar het eten op uitgestald kan worden. Zoals u leest is er bij Jaspers Verhuur genoeg keus, wat betreft meubilair huren.

Meer informatie over meubilair huren

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van meubilair bij Jaspers Verhuur. Neem gerust contact met ons op. 

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38
(Buiten openingstijden)

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Let op : 2e paasdag zijn wij gesloten.

 

 

 

 

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel!