Feestje geven, wat heb je nodig?

Waar ga je jouw feestje geven?

Het eerste en misschien wel het belangrijkste is de locatie. Zonder locatie geen feest. Afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt, kan je de meeste besloten en niet al te grote feestjes gewoon thuis vieren. In de woonkamer en bij mooi weer lekker in de tuin of op het balkon of dakterras. Bang dat regen of koude wind je (tuin)feestje in het water laat vallen? Wees dan verstandig en huur een partytent. Voor grotere feesten kan je er ook voor kiezen om een zaal of landgoed af te huren. Tip: ga je jouw feestje thuis geven? Dan is het wel zo sociaal om je buren van tevoren even in te lichten en/of uit te nodigen. Dit voorkomt boze buren voor de deur vanwege geluidsoverlast.

Uitnodigen

Staat de locatie en datum van je feestje vast? Dan is het nu tijd om iedereen uit te nodigen. Komen er niet al te veel mensen? Bel ze dan op of stuur een persoonlijk appje. Als je veel mensen wilt uitnodigen is het waarschijnlijk praktischer om een uitnodiging te versturen per post of per mail. Is iedereen die je wilt uitnodigen actief op Facebook? Dan kan je ook een Facebook evenement aanmaken en ze daarvoor uitnodigen. Let wel op dat je het evenement besloten houdt.

Slim inkopen

Lekkere hapjes en drankjes zijn natuurlijk onmisbaar op jouw feestje. Doe van tevoren inkopen en zorg ervoor dat je op de dag zo min mogelijk hoeft te doen. Het zou jammer zijn als je een groot deel van het feest in de keuken bezig bent met hapjes en drankjes. Catering inhuren of vanaf het begin van het feestje duidelijk maken dat de gasten alles zelf kunnen pakken is hiervoor een prima oplossing. Koop altijd iets meer dan je denkt nodig te hebben, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw gasten met honger of dorst naar huis gaan.

Gezellige (achtergrond)muziek

Wat voor soort feestje je ook geeft, muziek is onmisbaar. Zet niet onbezonnen de radio aan, want dan gaan mensen daar naar luisteren. Leuke achtergrondmuziek is de beste keus. Bij een groot feest kan je bijvoorbeeld ook een dj inhuren. Je kunt er zelfs voor kiezen om een podium te huren.

Party verhuur

Klaar om je eigen feestje te organiseren? Bij onze party verhuur vind je allerlei handige party artikelen die je mogelijk nodig hebt voor jouw feest; van partytenten tot glaswerk en van een bar tot statafels. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!