De leukste springkussens op een rijtje

springkussen-feesttaartSpringkussen feesttaart

Voor de allerkleinsten is er dit leuke springkussen in de vorm van een taart. Compact formaat en echt gericht op kleine kinderen. Hetzelfde model is ook te huur met een ballenbak aan de binnenkant, dus voor elk wat wils.    

luchtkussen-slakSpringkussen slak

Een leuk springkussen die tevens gebruikt kan worden als glijbaan. Leuk voor alle leeftijden en door het vrolijke design ziet jouw feestlocatie er meteen gezellig uit!    

limbo-dance-springkussenLimbo dance springkussen

Ben je meer van het limbodansen of wil je jouw feestlocatie graag voorzien van een originele attractie? Dan is deze opblaasbare limbodans attractie echt iets voor jou!    

springkussen hindernisbaanSpringkussen hindernisbaan

Deze felgekleurde hindernisbaan doet het goed bij jong én oud. Vaak genoeg hebben we zelfs volwassenen hier vol enthousiasme op zien springen. Lekker springen kan altijd, maar als je met een groepje samen bent kun je ook heel makkelijk wedstrijdjes organiseren, alleen op het springkussen of zelfs een uitgebreid parcours rondom het springkussen. Ben jij straks de koning van de hindernisbaan?  

springkussen pannabalSpringkussen pannabal

Tot slot is er voor de sportieve voetballiefhebbers nu ook een opblaasbaar veld om pannabal in te spelen. Nooit meer last van rondvliegende ballen en tegelijkertijd een geweldige ervaring voor de jeugd! Welk springkussen is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie of op onze Facebookpagina.