• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Partytent huren - tenten, podia en toebehoren

Partytenten, podia en toebehoren

Wij hebben alles in huis om uw gast het uitstekend naar de zin te maken! Wordt het wat koeler? Huur dan een terassverwarmer, gasstraler of heteluchtkanon. Gaan de voetjes van de vloer? Wij leveren diverse dansvloeren, podia en verlichtingen. Wilt u voorkomen dat uw gasten nat worden in de regen, of verbranden in de zon? Dan kunt u bij ons vele soorten tenten huren.

 


Overzicht van Partytenten, podia en toebehoren

 
Verhuren van Podium uit het assortiment Partytenten, podia en toebehoren
 
Verhuren van Vloeren uit het assortiment Partytenten, podia en toebehoren

Partytent huren

Wanneer je in het voorjaar jarig bent, zoveel jaar getrouwd bent of juist gaat trouwen, heb je vaak het geluk dat je buiten een feestje kan vieren. Je gasten kunnen lekker buiten, in het zonnetje genieten van een feestelijk drankje en hapje. Maar of je nou in het voorjaar of najaar een feest geeft, het Nederlandse weer laat niet met zich sollen. Moeder natuur doet gewoon waar zij zin in heeft, of jij nou wel of niet 150 gasten hebt uitgenodigd. Om er toch voor te zorgen dat je gasten droog en warm blijven, kun je bij Jaspers Verhuur een partytent huren en bijbehorende artikelen

Partytent huren met feestelijke vloer

Sommige gasten blijven tijdens een feest het liefste de hele avond aan de bar hangen. Ze kletsen een beetje, drinken nog een drankje en bewegen subtiel hun hoofd op en neer op de maat van de muziek. Maar je hebt ook gasten die volledig los gaan bij het horen van de eerste paar muzieknoten. Die mensen verdienen natuurlijk een echte dansvloer, waarop ze al hun moves kunnen laten zien. Gelukkig hebben we bij Jaspers Verhuur ook aan die mensen gedacht, want naast een partytent huren, kun je bij Jaspers Verhuur ook terecht voor de mooiste dansvloeren.

Warmte erin, kou er buiten

Een partytent huren heeft vele voordelen. De meest voornaamste is natuurlijk dat iedereen droog blijft. Winter of zomer, een hevige regenbui kun je in Nederland altijd verwachten. Maar daarnaast is een partytent ook heel handig om de warmte binnen te houden. Wellicht geef je een cocktail feestje met oud en nieuw en dan is het wel zo handig als alle dames in cocktail jurkjes het wel warm genoeg hebben. Wanneer je een heater in een dichte partytent zet, dan blijft het binnen lekker warm en heb je niet eens meer het idee dat het hartje winter is.

Wilt u meer informatie over een partytent huren of andere benodigdheden? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag. 

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel! 

Nu op naar het voorjaar, binnenkort komt onze nieuwe website online.