Heaters huren

Je kunt jouw gasten natuurlijk niet in de kou laten staan. Om te zorgen voor een aangename temperatuur op jouw feest kun je heaters huren. Wij verhuren verschillende soorten verwarmingsapparaten. Hiermee regel je snel en eenvoudig de juiste temperatuur op jouw terras of in jouw feesttent.

Je kunt bij ons onder andere heteluchtkachelsflameheaters, infrarood terrasverwarming en hangende verwarming huren.

Ook voor vuurkorven of een mooie terrashaard ben je bij Jaspers Verhuur aan het juiste adres!

Heaters huren

In de wintermaanden worden de meeste feestjes binnen gegeven. De verwarming staat vol open en je gasten hebben zich goed aangekleed voor het gure weer. Maar zodra in Nederland de zon zich weer laat zien, hebben mensen als snel de neiging om hun feestje naar buiten te verplaatsen. Dat is natuurlijk een stuk praktischer en je hoeft de volgende dag niet heel je woonkamer op te ruimen. Desalniettemin, soms kan het alsnog goed afkoelen in de avond. Dan is het wel zo fijn als je gasten er warmpjes bij zitten terwijl ze hun biertje of wijntje weg drinken. Heaters huren is daarvoor de ideale oplossing! Een heater neemt niet veel plek in beslag en vooral wanneer je de heater in een partytent plaatst blijft de warmte lekker binnen hangen.

Buitenfeestje? Verwarming huren!

Buitenfeestjes zijn waarschijnlijk de meest sfeervolle feestjes. Vooral wanneer de temperatuur goed aanvoelt en de nachten lang en zwoel zijn. Maar of het nou hartje zomer is of niet, het Nederlandse weer laat zich niet temmen. Daarom is het altijd verstandig om maatregelen te treffen voor als moeder natuur haar eigen wil door drukt. Met een partytent en verwarming huren kom je al een heel eind. In de partytent blijft de warmte van de heater mooi binnen en heb je daar heel de avond nog plezier van. Verwarming huren zorgt ervoor dat je ook in de koudere maanden lange en zwoele feestavonden kunt hebben.

Design terrasverwarmer huren

Eerlijk is eerlijk, hoe praktisch die heaters ook zijn, we kunnen niet echt zeggen dat ze er mooi uit zien. Daarom kun je bij Jaspers Verhuur ook een mooie terrasverwarmer huren uit ons brede assortiment. Want naast de gewone heaters huren, kun je ook piramide flame heaters huren, die zien er iets aantrekkelijker uit. Ook vuurkorven en brandblussers zijn bij ons te huren.

Meer informatie over heaters huren

Woon je in Breda of Eindhoven en wil je heaters huren? Wij verhuren heaters niet alleen in Tilburg maar ook in Breda, Eindhoven en andere plaatsen in Noord-Brabant. Wil je meer informatie over heaters huren? Of weet je niet precies welk soort heater je moet huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op dan geven wij je advies.