Podium verhuur

Jaspers Verhuur heeft een ruime keuze in verschillende soorten podia. Je kunt podiumdelen huren die gecombineerd kunnen worden tot podia van verschillende vormen en afmetingen, afhankelijk van wat je wenst.

Deze podia kun je combineren met bijvoorbeeld een van onze tenten.

Hieronder zie je een overzicht van alle podiumdelen die wij verhuren, zit juw keuze er niet bij of kun je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op.

Podium Verhuur

Muziek kan de hele sfeer van een feest bepalen. Gaat u echt voor een dansfeest? Of wordt het toch meer een zit-en-klets feestje. Een andere afweging die u kunt maken is of u zelf de muziek regelt of dat u een dj of misschien wel een band inhuurt. Wanneer u een dj of band huurt, dan is het wel zo leuk als al uw gasten goed zicht hebben op de muzikanten. Een podium huren is daarvoor de ideale oplossing. Op deze manier kan iedereen goed zien wat er zich afspeelt, of men nou groot of klein is. En de band of dj krijgt zo de aandacht dij hij/zij verdient.

Podiumdelen huren

Jaspers podium verhuur heeft een uitgebreid assortiment in podiumonderdelen. Hierdoor is er een ruime keus en kunt u zelf uw ideale podium samenstellen. Losse podiumdelen huren is mogelijk, zo kunt u eindeloze combinaties maken tot podia van verschillende afmetingen en vormen. Dit is handig omdat een band waarschijnlijk meer podiumruimte nodig zal hebben dan een dj. Om het geheel wat extra sfeer te geven kunt u bij Jaspers podium verhuur ook de podiumrokken bestellen in verschillende hoogtes. Hiermee bedekt u de zijkant van het podium en kijken uw gasten niet tegen een loze ruimte aan. Een podiumrok zorgt voor een afgekleed geheel. Verder kunt u ook podiumleuningen of een podiumtrapje toevoegen voor extra gemak.

Podium huren voor verjaardagsfeesten

Tijdens bijzondere verjaardagen is een podium huren ook ideaal. Wanneer mensen de leeftijd van 30, 40, 50 of 60 bereiken, worden er wel eens stukjes opgevoerd door vrienden of familie. De jarige is niet altijd even blij met deze toneelstukjes of liedjes, maar het is wel zo leuk als iedereen mee kan krijgen wat er gebeurd. Een podium geeft op dat moment toch meer het gevoel van een optreden en dat zal de sfeer van het optreden alleen maar ten goede komen.

Wilt u meer informatie over ons podium verhuur? Of wilt u advies over welke afmetingen en hoogtes het beste passen bij uw soort feest en welke podiumdelen huren hiervoor nodig is? Neem dan gerust contact met ons op!