Verlichting huren

Of dat je slechts jouw feestterein wilt verlichten, of dat je jouw feest juist extra sfeer wilt geven door bijvoorbeeld een discobol op te hangen, bij Jaspers verhuur ben je aan het juiste adres voor verlichting. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo hebben wij onder andere: bouwlampen, partyverlichting en.Led lampen

Feestverlichting huren

Geeft u binnenkort een feestje? Dan kan de feestverlichting natuurlijk niet missen. Bij Jaspers Verhuur kunt u kiezen voor kabels met witte lampen voor als u een iets rustigere verlichting wil. U kunt ook kiezen voor de kabels met gekleurde lampjes. Deze maken het feest nog net iets feestelijker. Heeft u een mooie dansvloer liggen, of is het gewoon de bedoeling dat mensen gaan dansen? Bij ons kunt u een echte discobal huren. Deze glitterbol is 40 cm en heeft een motor waardoor de bol ronddraait en aan de ruimte een disco effect meegeeft.

Bouwlamp huren

Wanneer u gaat verbouwen of klussen kan een bouwlamp erg handig zijn. Zeker als u in de avonduren door wil werken of in een donkere ruimte staat. De bouwlampen geven erg veel licht en zorgen er op die manier voor dat u niet hoeft te stoppen wanneer het buiten donker wordt. Ook op uw feestje kunnen bouwlampen soms goed van pas komen. Wanneer u ’s avonds in de tuin een feest geeft, kunt u deze lampen aan de zijkant aanzetten zodat men nog iets kan zien. Richt de lampen op het huis zodat het niet bij de gasten in hun gezicht schijnt.

Haspels en verlengkabels huren

Om al die lampen te kunnen gebruiken moeten ze natuurlijk wel op de stroom aangesloten worden. Heeft u niet genoeg stopcontacten of is het dichtstbijzijnde stroompunt te ver weg dan kunt u kiezen voor een haspel of verlengkabel. U heeft bij Jaspers Verhuur keuze uit haspels tot wel 50 meter. U kunt ook kiezen voor de verlengkabel wanneer u slechts een kabel hebt die u aan wil sluiten op een stroompunt.  

Meer informatie over verlichting huren

Heeft u nog vragen over het huren van verlichting bij Jaspers Verhuur of bent u op zoek naar nog meer informatie. U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen. Kunt u hier niet het antwoord vinden waarnaar u op zoekt bent? Neem gerust contact met ons op.