Vloer huren

De keuze voor de juiste vloer bij jouw feest of evenement kan het verschil maken. Zowel op comfort als op uitstraling. Bij ons kun je diverse soorten voeren huren. Denk bijvoorbeeld aan speciale dansvloeren, evenementvloeren of eenvoudige houten vloeren of tappijttegels. Desgewenst kunnen wij de vloer voor je op locatie leggen. 

Twijfelt je welke vloer het meest geschikt is voor jouw feest? Neem gerust contact met ons op.

Vloer huren

Zoekt u naar een vloer voor een feest of evenement? U kunt bij Jasper Verhuur twee verschillende dansvloeren huren. U kunt bij ons een disco dansvloer huren en een houten dansvloer huren. Naast dansvloeren verhuurt Jaspers ook andere vloeren, namelijk een evenementenvloer en tapijttegels. Indien u binnenkort bouw gerelateerde werkzaamheden uit gaat voeren kan het handig zijn om kunststof rijplaten te hebben. Kunststof rijplaten kunt u ook huren bij Jaspers Verhuur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van verschillende vloeren. 

Tapijttegels huren 

Tapijttegels huren is een ideale oplossing voor als u op zoek bent naar een tijdelijke vloerbedekking. Tapijttegels zijn bijvoorbeeld een uitkomst wanneer u in een grote ruimte een evenement organiseert. U kunt tapijttegels huren om er voor te zorgen dat u minder last van een galm heeft tijdens uw evenement. Een ander voordeel aan tapijttegels is dat ze makkelijk te leggen zijn, binnen een korte tijd legt u de tijdelijke vloerbedekking neer. Voor slechts €0,50 extra per vierkante meter leggen wij de vloer voor u neer. 

Evenementenvloer huren

Heeft u binnenkort een evenement georganiseerd op bijvoorbeeld een grasveld? Bij Jaspers Verhuur kunt u een evenementenvloer huren. Met de evenementenvloer zorgt u ervoor dat het gras minder snel beschadigingen oploopt. Indien u ervoor kiest om de vloer af te halen en het zelf te leggen betaalt u per vierkante meter één euro minder. Natuurlijk kunt u ook voor een makkelijke oplossing gaan en ervoor kiezen om de vloer door ons te laten leggen.

Meer informatie over een vloer huren

Woont u in Breda, Eindhoven of Den Bosch en wilt u graag een vloer huren? Jaspers Verhuur komt misschien wel uit Tilburg maar verhuurt ook aan andere plaatsen in Noord-Brabant. U kunt bij het bestellen aangeven in welke plaats u de producten bezorgd wilt hebben, u krijgt dan direct de bezorgkosten voor uw adres te zien. Heeft u nog vragen over het huren van een vloer bij Jaspers Verhuur of bent u op zoek naar nog meer informatie. U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen. Kunt u hier niet het antwoord vinden waarnaar u op zoekt bent? Neem gerust contact met ons op.