Dansvloer huren

Wat is een feest zonder dansen? precies! Kijk daarom naar ons aanbod in dansvloeren. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, voor ieder soort feest.

Hieronder zie je een overzicht van alle dansvloeren die wij verhuren, zit jouw keuze er niet bij of kun je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op.

Disco dansvloer huren voor op jouw feest

Ben jij altijd te vinden op de dansvloer tijdens een feestje? Dan kan je natuurlijk niet achterblijven op jouw eigen feest. Bij Jaspers Verhuur kun je een dansvloer huren voor jouw feest. De dansvloer is per vierkante meter te bestellen. Het maakt dus niet uit of je een kleine dansvloer of een grote dansvloer wil creëren. Geen zin om zelf de vloer te leggen? Tegen een kleine meerprijs wordt de dansvloer voor je gelegd.

In ons assortiment hebben we twee verschillende dansvloeren. De eerste dansvloer is een disco dansvloer. Deze is voorzien van zwart met witte vlakken wat een echt klassiek disco gevoel geeft. Met deze vloer is het voor de gasten overduidelijk dat het de bedoeling is dat er gedanst wordt.

Houten dansvloer huren in Brabant

Naast de disco dansvloer kun je ook een houten dansvloer huren bij ons. De houten dansvloer is van teakhout en heeft een nette uitstraling. Kies je ervoor om de dansvloer zelf te leggen? Dan kun je er ook voor kiezen om de dansvloer zelf af te halen bij ons, je betaalt dan geen bezorgkosten. Wanneer je de dansvloer wil laten bezorgen en leggen dan worden hier bezorgkosten voor gerekend. Wij leveren ook buiten Tilburg. Wil je dus bijvoorbeeld de dansvloer huren voor jouw feest in Breda of voor een bruiloft in Eindhoven? Dat is allemaal mogelijk. Per bezorgplaats verschillen de bezorgkosten. Bij het bestellen via de website krijg je direct de bezorgkosten voor jouw plaats te zien.

Meer informatie over een dansvloer huren

Wil je weten wanneer wij de dansvloer kunnen komen leggen, heb je nog andere vragen over een dansvloer huren of ben je op zoek naar nog meer informatie? Misschien vind je jouw vraag en antwoord tussen de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.