Partytent huren

Jaspers Verhuur heeft partytenten in verschillende kleuren en maten. De verschillende tenten kunnen gecombineerd worden om aan jouw wensen te voldoen. Voor ieder feest een geschikte tent. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Partytent huren

Partytenten kunnen gebruikt worden voor verschillende gelegenheden. Een voorbeeld hiervan is een feest in de tuin. Om te voorkomen dat de gasten in de regen staan, kun je een partytent neerzetten. Wanneer het waait of het in de avond afkoelt, kunnen jij en je gasten warm in de partytent staan. De zijdoeken houden de wind tegen en zorgen ervoor dat het langer warm blijft. Wij hebben verschillende formaten partytenten in ons assortiment. Neemt contact met ons op voor alle informatie over partytent verhuur zoals de prijzen en formaten van onze partytenten.  

Spantent huren

Spantenten zijn erg handig als je veel personen in een tent kwijt wil. In ons assortiment kun je kiezen uit spantenten van 10, 15 of 20 meter breed. Spantenten zijn handig omdat ze snel opgebouwd kunnen worden. Het doek wordt gespannen over hoge palen en vastgezet met speciale spanbanden. Wanneer je op zoek bent naar een grote tent dan is de spantent een goede keuze. Van regen heb je geen last dankzij de zijdoeken. De prijzen van onze spantenten zijn op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op.

Meer informatie over ons partytent verhuur

Heb je nog vragen over het huren van een partytent bij Jaspers Verhuur? Of ben je op zoek naar nog meer informatie? Vind hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Kun je hier niet het antwoord vinden waarnaar je op zoek bent? Neem gerust contact met ons op.