Thee- en/of koffieapparaat huren

Bij Jaspers Verhuur hebben wij een grote collectie aan apparatuur om verschillende dranken op te warmen zoals koffie, thee, chocomel en gluhwein.

Een aantal soorten apparatuur die wij hiervoor gebruiken zijn : koffiecontainers, koffiezetapparaat, thermoskannen, warmhoudketel en waterkokers.

2,75
3,33 incl. btw
42,50
51,43 incl. btw

Koffieapparaat huren

Koffie kan eigenlijk niet ontbreken op een feest. Bij ons kunt u een koffiezetapparaat huren met twee kannen. Zo kunt u met de ene kan de koffie inschenken terwijl in de andere kan de nieuwe voorraad koffie wordt gezet. Verwacht u veel gasten? U kunt bij ons ook een koffiezetapparaat huren van 2 x 5 liter. Hiermee kunt u minstens 80 gasten van een kopje koffie voorzien.

Waterkokers huren

Wanneer u koffie aanbiedt op uw feest kunt u thee natuurlijk niet overslaan. Bij ons kunt u waterkokers huren in twee verschillende maten. Heeft u slechts een paar gasten over de vloer dan kunt u kiezen voor de waterkoker van 1,5 liter. Wanneer u een groot feest geeft met veel gasten, dan kunt u waarschijnlijk beter kiezen voor de grote waterkoker. Hiermee kunt u 5 liter water koken. Dat is genoeg voor ongeveer 40 kopjes thee.

Warmhouden van uw dranken: thermoskannen huren

Het is natuurlijk wel handig om een kan te hebben om uw dranken in warm te houden. Bij Jaspers Verhuur heeft u de keuze uit verschillende producten. Heeft u een klein gezelschap op uw feest? Dan is één of meerdere thermoskannen huren waarschijnlijk al genoeg. Voor de grotere feesten kunt u ook kiezen voor een warmhoudkan. De inhoud van deze kannen varieert tussen 6 en 16 liter, dat is genoeg voor 50 tot 120 koppen koffie of thee.

Geeft u een feestje in de kerstperiode? Bij Jaspers Verhuur kunt u ook speciale Gluhweinketels huren.

Meer informatie over koffie apparaten huren

Heeft u nog vragen over een koffieapparaat huren bij Jaspers Verhuur of bent u op zoek naar meer informatie? U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen. Kunt u hier niet het antwoord vinden waarnaar u op zoekt bent? Neem gerust contact met ons op.