Kookplaten huren

Jaspers Verhuur heeft een ruime keuze aan verschillende kookplaten zodat je al jouw gerechten kunt klaarmaken voor jouw feest.

Zo hebben wij kookplaten met 1, 2 of 4 pits.

Naast kookplaten hebben wij natuurlijk ook andere producten zoals : kookhocker, ring t.b.v. wokpan (bedoelt om wokpan te gebruiken met kookhocker en onderstel voor kookhocker).

Kookplaten huren

Bij Jaspers Verhuur kunt u verschillende kookplaten huren. Geeft u een groot feest? Dan kan het handig zijn om een kookplaat te huren. Op die manier kunt u al het eten tegelijk klaarmaken voor uw feest. Bij Jaspers Verhuur kunt u niet alleen kiezen uit verschillende kookplaten maar ook uit een bakplaat, contactgrill en kookhocker. Naast de kookhocker kunt u bij ons ook een onderstel en een ring huren. Deze ring kan op de kookhocker geplaatst worden zodat u ook een wokpan kunt gebruiken. De contactgrill kunt u onder andere gebruiken om heerlijke panini’s klaar te maken voor uw gasten.

Kookplaat huren

Bij Jaspers Verhuur kunt u kiezen uit elektrische kookplaten, kookplaten op gas en een inductie kookplaat. Ook het aantal pitten per kookplaat verschilt, voor een klein feest heeft u misschien wel genoeg aan 1 pit maar voor een groter feest kunnen 2 of 4 pitten handiger zijn. Ook de gasfles voor de kookplaat op gas kunt u bij Jaspers Verhuur huren. Zin om te barbecueën met het warme weer? Een barbecue huren kan ook bij ons. 

Bakplaat huren

Een bakplaat huren voor uw feest kan het bereiden van het eten een stuk makkelijker maken. Voor een bakplaat hoeft u geen pannen te gebruiken. U kunt gewoon op de bakplaat het eten leggen. Wilt u ook pannen gebruiken voor het eten? Dat is geen probleem, u kunt ook gewoon pannen op de bakplaat zetten.

Meer informatie over kookplaten huren

Heeft u nog vragen over het huren van kookplaten bij Jaspers Verhuur of bent u op zoek naar nog meer informatie. U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen. Kunt u hier niet het antwoord vinden waarnaar u op zoekt bent? Neem gerust contact met ons op.