Warmhoud apparaten

Bij Jaspers Verhuur hebben wij een grote collectie aan verschillende apparatuur om jouw warme dranken/eten warm te houden.

Zo hebben wij producten zoals : chafing dishes, gourmet platen, heteluchtovens, magnetrons en hotpots.

0,75
0,91 incl. btw
16,50
19,97 incl. btw
22,00
26,62 incl. btw
32,50
39,33 incl. btw
16,00
19,36 incl. btw
20,00
24,20 incl. btw
25,00
30,25 incl. btw

Chocoladefontein huren voor gegarandeerd succes

Het is natuurlijk lastig om aan te geven of bepaalde hapjes voor een succes gaan zorgen, maar er zijn een aantal hapjes die altijd in de smaak vallen bij gasten. Een chocoladefontein is er daar een van. De kans is groot dat je zelf geen chocoladefontein in huis hebt, maar daarom kun je een chocoladefontein huren. In ons assortiment vind je drie verschillende chocoladefonteinen: een kleine chocolade fontein, een dubbele chocoladefontein en een chocoladefontein van 82 cm hoog.

Zet naast de fontein lekkers neer zoals spekjes en lange vingers. Gasten kunnen deze onderdompelen in de chocolade. Wanneer je het liever iets gezonder houdt, kun je ook bakjes fruit en satéprikkers neerzetten. Bij fruit kun je bijvoorbeeld denken aan banaan en aardbei.

Frituur huren voor bittergarnituur

Een feest is niet compleet zonder bittergarnituur. Dat is de verwachting die gasten vaak hebben bij een feest in de avond. Wanneer je zelf geen frituur hebt of je frituur is te klein voor het aantal gasten, kun je een frituur huren bij ons. Bij ons heb je de keuze uit drie verschillende frituurpannen: een dubbele frituurpan van 2 x 8 liter, een frietpan van 5 liter en een frituur van 8 liter. De dubbele frituurpan kan erg handig zijn wanneer je verschillende frituur hapjes klaar wil maken voor je gasten. Voorzie gasten van een heerlijke bitterbal of een andere lekkernij met een van onze frituurpannen.

Chafing dish huren

Een chafing dish huren voor je feest kan erg handig zijn. Met een chafing dish kun je eten warm houden. Ook is het mogelijk om met deze bakken opnieuw eten op te warmen. Dit is handig wanneer je overdag alvast het eten klaargemaakt hebt zodat je tijdens het feest gewoon bij je gasten aanwezig kunt zijn. Met de chafing dish kun je het eerder klaargemaakte eten opwarmen.

Bij Jaspers Verhuur huurt u de chafing dishes en de chafing dish bakken los. Hierdoor kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere kleine bakken te huren zodat de verschillende gerechten niet in dezelfde bak hoeven. In ons assortiment vind je vier verschillende maten bakken. Het is dus ook mogelijk om een grote bak te huren.

Warmhoud apparaten huren in Noord-Brabant

Organiseer je een feest in Eindhoven of Breda? Ook dan kun je bij ons warmhoud apparaten huren. Wij verhuren onze producten in de gehele provincie. De bezorgkosten verschillen per bezorgplaats en worden direct zichtbaar na het invullen van de bezorglocatie. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de spullen af te halen in Tilburg, vanzelfsprekend worden er dan geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Nog vragen over het huren van producten? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.