BBQ huren

Maak je feest compleet door jouw gasten een barbecue voor te zetten. Afhankelijk van jouw wensen kun je bij ons diverse soorten bbq's huren op basis van gas of houtskool. Zoals je kunt zien zijn de gasflessen los beschikbaar. De prijs hiervan verschilt per dag.

Alles in huis voor een geslaagde bbq

Bestel al uw benodigdheden eenvoudig op één plaats. Naast barbecues kunnen wij je ook helpen aan kookplaten, glaswerk en servies, parasols en meer. 
 

13 artikel(en)

BBQ huren

Geef je binnenkort buiten een feest? Het maakt niet uit hoeveel gasten je verwacht, een barbecue organiseren is altijd een goed idee. Of het nu om een tuinfeest of groot bedrijfsuitje gaat, een barbecue doet het altijd goed. Daarnaast is het ook nog eens lekker en makkelijk. Een barbecue huren kan bij ons al vanaf €18,50. Met het warme weer krijgen mensen al snel zin om te barbecueën. Je maakt voor de gasten dan ook je feest compleet door een barbecue te regelen. Wij hebben verschillende barbecues in ons assortiment zitten. Afhankelijk van jouw wensen kun je een gas of houtskool bbq huren. Door bij Jaspers Verhuur een barbecue te huren ben je van veel gemakken voorzien. Zo kun je ervoor kiezen om de barbecue te laten bezorgen en schoon te laten maken. Bij ons kun je een barbecue huren zonder zorgen! 

Alles in huis met onze complete bbq verhuur

Wij hebben meerdere bbq’s in diverse formaten in ons bbq verhuur assortiment. Wanneer je met een grotere groep bent kies je eenvoudig voor een grote barbecue of meerdere bbq’s. Maar ook voor kleinere groepen hebben wij barbecues te huur. Je kunt bij ons eenvoudig de benodigdheden bestellen voor jouw barbecue, zoals glaswerk, serviesparasols en meer. Hierdoor is het organiseren van een barbecue weer een stukje eenvoudiger. Je hoeft nu alleen nog zelf voor het eten en drinken te zorgen. Je gasten zullen het ook waarderen wanneer zij niet van een plastic bord hun hamburgers hoeven te eten, maar dit gewoon vanaf een fatsoenlijk bord met normaal bestek kunnen eten. Ook kun je misschien nog wat stoelen, tafels en parasols huren zodat je gasten heerlijk comfortabel buiten in de zon of in de schaduw van de barbecue kunnen genieten. 

Bbq huren: ervaar het gemak

Heb je ook al zo veel zin in het volgende barbecuefeestje? Wacht dan niet langer op jouw vrienden en organiseer zelf makkelijk een feestje met een barbecue van Jaspers Verhuur. Sla genoeg eten en drinken in, kom bij ons een barbecue huren en geniet van jouw eigen barbecuefeest. Wij adviseren je over welke barbecue het beste bij jouw wensen en eisen past. Daarnaast kunnen wij de barbecue bij je afleveren en weer ophalen. Het is ook mogelijk om bij ons de barbecue zelf af te halen. Geniet je binnenkort met een stukje vers bereid vlees van de heerlijke barbecue in jouw tuin? 

Meer informatie over een barbecue huren

Woon je in Eindhoven, Breda of Den Bosch en wil je een barbecue huren bij Jaspers? Je kunt ervoor kiezen om deze in Tilburg op te komen halen, maar nog makkelijker is het laten bezorgen van de barbecue en andere gehuurde spullen. Tijdens het bestellen van de producten kun je aangeven dat je het bijvoorbeeld in Breda, Eindhoven of een andere plaats in Noord-Brabant wil laten bezorgen, je krijgt dan direct de bezorgkosten voor jouw bezorgplaats te zien. Heb je nog andere vragen over een barbecue huren of misschien nog algemene vragen? Bekijk hier of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Wanneer dit niet het geval is kun je contact met ons opnemen.