BBQ huren

Maak je feest compleet door jouw gasten een barbecue voor te zetten. Afhankelijk van jouw wensen kun je bij ons diverse soorten bbq's huren op basis van gas of houtskool. Zoals je kunt zien zijn de gasflessen los beschikbaar. De prijs hiervan verschilt per dag.

Alles in huis voor een geslaagde bbq

Bestel al uw benodigdheden eenvoudig op één plaats. Naast barbecues kunnen wij je ook helpen aan kookplaten, glaswerk en servies, parasols en meer. 
 

BBQ huren voor jouw feest

Bezig met het organiseren van een feest dat buiten plaatsvindt? Dan is een BBQ altijd een goed idee. Het maakt hiervoor niet uit hoeveel gasten je verwacht, of het om een tuinfeest gaat of een groot bedrijfsuitje. Een BBQ doet het altijd goed. Vooral met het warme weer krijgen mensen meer zin om te gaat BBQ’en en zullen gasten dus erg blij zijn wanneer jij een BBQ hebt geregeld voor op het feest. Heb je geen BBQ in huis of is jouw BBQ te klein voor het aantal gasten? Je kunt ook een BBQ huren. Bij Jaspers Verhuur vindt je verschillende barbecues in het assortiment. Een BBQ huren kan bij ons al vanaf € 22,50.

Alles in huis met ons complete BBQ verhuur

Wij hebben verschillende barbecues in ons assortiment. Afhankelijk van jouw wensen kun je ervoor kiezen om een gas of houtskool BBQ te huren. Ook kun je bij ons kiezen uit verschillende maten. Zo kun je zowel voor een klein gezelschap als voor een groot gezelschap een of meerdere barbecues huren. Naast de BBQ kun je nog veel meer huren bij ons. Zo kunnen wij ons voorstellen dat je ook glaswerk en servies te kort komt voor een grote groep feestgasten.

Daarnaast vind je in ons verhuur assortiment nog meer producten zoals stoelen, (sta)tafels, parasols en meer. Hiermee kunnen je gasten even op hun gemak gaan zitten, een bordje met eten neerzetten of even de schaduw opzoeken. Dit maakt het feest nog comfortabeler voor je gasten.

Barbecue huren in Brabant: ervaar het gemak

Heb je ook al zo veel zin in het volgende barbecuefeestje? Wacht dan niet langer op jouw vrienden en organiseer zelf makkelijk een feestje met een barbecue van Jaspers Verhuur. Sla genoeg eten en drinken in, kom bij ons een barbecue huren en geniet van jouw eigen barbecuefeest. Wij adviseren je over welke barbecue het beste bij jouw wensen en eisen past.

Haal je de BBQ bij ons af? Dan worden er natuurlijk geen verzendkosten gerekend. Je kunt er ook voor kiezen om de BBQ te laten afleveren. De kosten hiervoor verschillen per bezorgplaats. Wij bezorgen dus niet alleen in Tilburg, maar ook in andere plaatsen zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. Tijdens het bestellen worden de bezorgkosten voor jouw bezorgplaats direct zichtbaar.

Meer informatie over een BBQ huren

Wil je advies over welke BBQ het meest geschikt is voor jouw feest, hoeveel barbecues je het beste kunt huren en welk meubilair je het beste kunt regelen? Bel of mail ons gerust met je vragen. Wij helpen graag je vragen te beantwoorden en geven advies op maat. Heb je een algemene vraag over hoe lang je bijvoorbeeld goederen kunt huren of wanneer je de bestelde goederen op kunt halen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen, misschien staat hier jouw vraag wel tussen. Is jouw vraag niet volledig beantwoord of stond jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande manier.