BBQ huren

 

Een barbecue huren? Het organiseren van een evenement, groot of klein, vraagt om de juiste voorbereiding en materialen. Een BBQ biedt dé oplossing voor iedereen die zonder zorgen wil genieten van gezelligheid en heerlijk eten.

Een barbecue huren voor elk event

Of je nu een tuin- of groot bedrijfsfeest gaat organiseren. Het huren van een barbecue kan een mooie oplossing zijn bij het verzorgen van catering. Een BBQ doet het altijd goed. Vooral met het warme weer krijgen mensen meer zin om te gaat BBQ’en en zullen gasten erg blij zijn wanneer jij een BBQ hebt geregeld voor op het feest. Wanneer je geen BBQ in huis hebt of je eigen BBQ te klein is voor het aantal gasten, kun je gemakkelijk een barbecue huren via onze website. Je vindt hier verschillende soorten barbecues voor elk soort event.

Ons assortiment barbecues

Wij bieden een divers aanbod aan BBQ's voor verhuur. Of je nu een intieme tuinfeest plant of een groot evenement organiseert, wij hebben de perfecte BBQ voor jou. Onze collectie bevat:

  • Gasbarbecues: ideaal voor snelle en efficiënte bereiding. 
  • Houtskoolbarbecues: voor die authentieke rooksmaak. 
  • Bakplaten: elektrisch en handig in gebruik.
Afhankelijk van jouw wensen kun je ervoor kiezen om een gas of houtskool barbecue te huren.
 

Een complete BBQ-ervaring

Doordat we beschikken over verschillende barbecues is er voor ieder wat wils. Je kunt per barbecue kiezen uit verschillende maten. Zo kun je zowel voor een klein gezelschap als voor een groot gezelschap een of meerdere barbecues huren. Naast de verhuur van BBQ's, bieden wij ook alle benodigde accessoires om jouw BBQ-ervaring compleet te maken. Van klapstoelen en tafels tot servies en bestek. Ook voor speciale verzoeken staan wij klaar om je evenement onvergetelijk te maken.

Gemakkelijk online te bestellen met bezorging in Brabant

Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste BBQ-optie voor jouw evenement. We leveren niet alleen de BBQ op jouw locatie, maar zorgen ook voor de opzet, zodat je direct aan de slag kunt. Na afloop halen we alles weer op, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de schoonmaak. Wil je liever je barbecue afhalen? Dan worden er natuurlijk geen verzendkosten gerekend. De kosten voor het laten afleveren verschillen per bezorgplaats. Wij bezorgen dus niet alleen in Tilburg, maar ook in andere plaatsen zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. Tijdens het bestellen worden de bezorgkosten voor jouw bezorgplaats direct zichtbaar.

Meer informatie over een BBQ huren

Wil je advies over welke BBQ het meest geschikt is voor jouw feest, hoeveel barbecues je het beste kunt huren en welk meubilair je het beste kunt regelen? Bel of mail ons gerust met je vragen. Wij helpen graag je vragen te beantwoorden en geven advies op maat. Heb je een algemene vraag over hoe lang je bijvoorbeeld goederen kunt huren of wanneer je de bestelde goederen op kunt halen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen, misschien staat hier jouw vraag wel tussen.