• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Verhuur van keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Om de gasten op uw feest of evenement te kunnen voorzien van een verse kop koffie, borrelhap of warme maaltijd kunt u bij ons de geschikte apparatuur vinden. Zo hebben wij niet alleen koffiezetapparaten en fornuizen, maar ook chafing dishes, au bain marie en nog veel meer. 


Overzicht van Keukenapparatuur

 
Verhuren van Pannen uit het assortiment Keukenapparatuur

Keukenapparatuur huren

Geeft u binnenkort een housewarming of een ander feestje? Dan wordt u er waarschijnlijk niet vrolijk van om heel de dag in de keuken te staan. Bij Jaspers Verhuur kunt u keukenapparatuur huren wat het verzorgen van eten en drinken aan uw gasten een stuk makkelijker maakt. Voor de koffie kunt u bijvoorbeeld verschillende koffiezetapparaten huren, maar ook verschillende warmhoudkannen om de gezette koffie niet koud te laten worden. Is het lekker weer en heeft u zin om te barbecueën? Wij verhuren ook verschillende barbecues zodat u al uw gasten van een lekker stukje vlees kan voorzien.

Warmhoudbakken huren

Bij Jaspers Verhuur kunt u verschillende warmhoudbakken huren. Zo hoeft u alleen het eten voor te bereiden en kunt u het daarna tijdens u feest makkelijk opwarmen en warm houden. Op deze manier hoeft u niet heel de tijd op het eten te letten en kunt u zelf ook van uw feest genieten.

Chocoladefontein huren

Met een chocoladefontein op uw feest zullen de gasten blij verrast zijn. Zet naast de chocoladefontein lekkers neer zoals lange vingers en spekjes. Wilt u het iets gezonder houden? Zet er bakjes fruit naast met bijvoorbeeld aardbei en banaan, het is heerlijk om deze onder te dompelen in de chocolade.

Meer informatie over keukenapparatuur huren

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het huren van keukenapparatuur bij Jaspers Verhuur. U kunt hier de antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Is uw vraag hiermee nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op. 

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38
(Buiten openingstijden)

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

2018, op naar carnaval en weer een mooi jaar.

 

 

 

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel!