Steigerhouten meubelen huren

Ben je op zoek naar de juiste meubels die jouw evenement sfeervol en uniek maken? Kies dan voor prachtige robuuste steigerhouten meubelen huren! Niet alleen straalt steigerhout luxe uit, ook hebben steigerhouten meubels een rustieke en stijlvolle uitstraling. Van een mooie statafel met flessenbak en een barmeubel inclusief spoelbak tot bijpassende barkrukken of een vuurtafel. Wij van Jaspers Verhuur hebben een enorm aanbod steigerhouten meubelen in naturel, whitewash en volledig wit. Allemaal geschikt voor binnen- én buitengebruik. 

23 artikel(en)

Steigerhouten meubelen huren, waarom?

Wij zien dat onze steigerhouten meubelen voor veel verschillende evenementen gehuurd worden. Zo zien we het meubilair vaak terecht komen op luxe beurzen of netwerkbijeenkomsten, maar ook bijvoorbeeld bij bruiloften die op eigen locatie georganiseerd worden. Steigerhouten meubelen huren biedt dan een aantal voordelen in vergelijking met zelf kopen van dit meubilair. De aanschafprijs is namelijk vrij hoog en wanneer u deze meubels niet het hele jaar door gebruikt zit u ook nog met opslagruimte en eventuele bijkomende opslagkosten. Bij Jaspers Verhuur kunt u dan ook terecht om mooie robuuste steigerhouten meubels te huren.

Steigerhouten tafel huren: voor elk evenement een geschikte tafel

Op onze website ziet u ons complete assortiment steigerhouten meubels. Organiseert u een swingend feestje waarbij veel mensen lekker een drankje en een dansje komen doen? Dan zijn bijvoorbeeld een steigerhouten statafel met flessenbak en/of een steigerhouten bar met spoelbar een goed idee. Bijpassende barkrukken maken het helemaal af en geven uw gasten de mogelijkheid zich even terug te trekken. Verder kunt u bij ons ook terecht wanneer u een mooie steigerhouten tafel huren wilt. Kies uw favoriete meubels uit, reserveer meteen via onze website en ervaar het gemak van onze aflever- en ophaalservice!