Vriezer en koelkast huren

Jaspers Verhuur heeft in de categorie koelkastverhuur een ruime selectie van koelkasten en vriezers in verschillende maten. Of het nu voor een klein feestje of een groot evenement is, wij hebben de koelapparatuur die je zoekt. Je kunt bij ons zelfs terecht voor een Liebherr rvs koelkast van maar liefst 500 liter. 

Naast koelapparatuur kun je bij ons ook terecht voor het huren van een bar of klapbuffet, maar ook voor voor alle keukenbenodigdheden.

12 artikel(en)

Koelkast huren voor evenementen

Als de zomermaanden aanbreken en de zon weer volop gaat schijnen, is het heerlijk om met een koud drankje in de zon te genieten. In de wintermaanden is het mogelijk om drinken buiten koud te houden, maar in de zomer gaat dit helaas niet lukken. Wanneer je voor verschillende gasten drinken en eten koud wil bewaren, heb je vaak niet genoeg aan je eigen koelkast. Een koelkast huren is de ideale oplossing voor tijdens feesten of evenementen. Deze kun je tijdens het feest gebruiken om ervoor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten van een koud biertje, wijntje of ander drankje.

Koeling huren voor het bewaren van eten

Wil je ook andere hapjes op je eten dan alleen chips en nootjes? Ook dan kan het zijn dat je te weinig koelingsruimte hebt. Een koeling huren is ook hier de oplossing voor. Op die manier kun je onder andere de kaas en worst bewaren voor en tijdens je feest. Warme blokjes kaas zijn namelijk niet de hapjes waar je gasten op zitten te wachten. Naast koelkastverhuur kun je bij Jaspers ook terecht voor het huren van vriezers. Hierdoor is het mogelijk om onder andere ook bitterballen rond te delen aan je gasten. In het assortiment vind je koelkasten, vrieskasten en koelkasten met vriesvak.

Koelkastverhuur in Noord-Brabant

Koelkastverhuur is niet alleen in Tilburg mogelijk. Jaspers Verhuur levert ook gehuurde spullen in andere plaatsen. Geef je binnenkort dus een feest in Eindhoven of Breda en wil je een koelkast huren? Geen probleem! Tijdens het bestellen via de website kun je aangeven op welke locatie de spullen bezorgd dienen te worden. Vervolgens krijg je direct de bezorgkosten te zien die voor deze locatie gelden. Het is overigens ook mogelijk om de spullen zelf af te halen bij Jaspers Verhuur in Tilburg. Hiervoor brengen wij vanzelfsprekend geen bezorgkosten in rekening.

Meer informatie over een koelkast huren

Weet je niet zo goed welke koelkast of vrieskast je nodig hebt? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over een koeling huren. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.