Vriezer en koelkast huren

Of het nu voor een klein feestje of een groot evenement is op onze website kunt u gemakkelijk een koelkast huren. We hebben koelkasten en vriezers in verschillende maten. Je kunt bij ons zelfs terecht voor een Liebherr rvs koelkast van maar liefst 500 liter. Naast koelapparatuur kun je bij ons ook terecht voor het huren van een bar of klapbuffet, maar ook voor voor alle keukenbenodigdheden.

Koelkast huren voor evenementen

Wil jij een koelkast huren voor jouw evenement? Dan ben je bij Jaspers Verhuur aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan partyverhuur, kan de koeling natuurlijk niet ontbreken. Er zijn maar weinig evenementen waarbij een koeling niet van pas komt. Wanneer je gasten wil voorzien van een koud glaasje drinken of heerlijke hapjes, heb je al snel een koeling nodig. Het aanschaffen van een koeling is niet nodig, je kunt er namelijk ook voor kiezen om een koeling te huren.

Organiseer je een feest? Huur een koelkast

Niet alleen voor zakelijke evenementen, maar ook voor een feest bij u thuis kan het huren van een koeling uitkomst bieden. Geef je bijvoorbeeld een tuinfeest met het heerlijke warme weer, dan zijn gasten extra blij met ijskoude drankjes. Met voldoende koelkasten, zorg je ervoor dat de volgende lading bier, fris en wijn al koud ligt. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor het uitserveren van lauwe drankjes. Naast het koelen van dranken, kunt u ook een koeling huren voor het koelen van etenswaren.

Koelkastverhuur in Breda, Eindhoven, Tilburg en meer

Koelkast huren vanuit Breda, Eindhoven of een andere locatie? Dat is zeker mogelijk. Jaspers Verhuur zit misschien wel gevestigd in Tilburg, maar dat betekent niet dat we alleen in Tilburg verhuren. Je kunt er voor kiezen om kosteloos de producten af te halen in Tilburg of om de spullen te laten bezorgen. Tijdens het bestellen via de website kun je aangeven waar het bezorgd moet worden. Je krijgt hierna direct te zien welke bezorgkosten gelden voor de opgegeven locatie.

Meer informatie over een koelkast huren

Heb je nog vragen over een koelkast huren of over het huren van een vriezer? Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld informatie geven over hoe je de koelkast(en) het beste kunt vervoeren en hoeveel koelingen je het beste kunt huren voor het aantal gasten. Om jouw vragen beantwoord te krijgen kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk de veelgestelde vragen sectie op onze website of neem direct contact op.