Klaptafel huren

 

Heb je voor een groot evenement of een etentje bij je thuis en wil je een klaptafel huren? Wij verhuren verschillende soorten en maten klaptafels en leveren deze af op de locatie waar je de klaptafel(s) nodig hebt. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Onze klaptafels

Klaptafels nodig voor een feestje, diner of evenement? Voor verschillende gelegenheden bieden we je graag klaptafels met diverse maten. Onze langste tafels is 220 x 76 cm. Bijpassende stoelen nodig? Bij dan onze stoelen huren pagina en vind een bijpassende stoel. De tafels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn handig in gebruik. Je zet ze eenvoudig op. Ze zijn in de kleuren zwart en hout beschikbaar.

Examentafels huren voor op scholen

Klaptafels worden ook vaak ingezet in drukke examen- of tentamenperiodes op scholen en universiteiten. Het gaat dan om de zogenaamde examentafels die geschikt zijn voor één leerling of student. Omdat scholen of universiteiten zo’n groot aantal tafels en stoelen moeten neerzetten, is het ontzettend handig om klaptafels te huren. Zo zitten zij namelijk niet opgescheept met een grote voorraad tafels en stoelen de rest van het jaar. Heeft uw school interesse in examentafels huren tijdens de drukke examenperiodes? Neem dan tijdig contact met ons op om de beschikbaarheid te checken! Het kan natuurlijk niet dat er leerlingen met stress aan hun examens beginnen omdat er geen tafel en/of stoel voor ze klaarstond. Een goede voorbereiding is het halve week, niet alleen voor de leerlingen en studenten, maar ook voor schoolbesturen.

Bezorgen of ophalen?

Wil je klaptafels huren bij Jaspers Verhuur vanuit Eindhoven, Breda, Den Bosch of een andere plaats? Jaspers Verhuur zit gevestigd in Tilburg aan de professor romeinstraat 4. Hier kun je gehuurde producten afhalen en opnieuw terug brengen. Kun je zelf de spullen niet op komen halen of vind je bezorging handiger? Ook buiten Tilburg bezorgen wij. De bezorgkosten schelen voor iedere bezorgplaats en zijn afhankelijk van de afstand. Tijdens het bestelproces kun je aangeven waar de spullen bezorgt moeten worden. Zodra je dit aangegeven hebt, krijg je de juiste bezorgkosten te zien. Voor het zelf afhalen en terugbrengen van artikelen worden natuurlijk geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Neem eenvoudig contact met ons op

Bij vragen over het huren van klaptafels en examentafels helpen wij je graag met het beantwoorden van de vragen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld advies geven in het aantal benodigde klaptafels. Heb je een algemene vraag? Kijk eerst tussen de veelgestelde vragen sectie op onze website. Wanneer jouw vraag hier niet tussen staat of je nog aanvullende vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.