Popcornkraam, ijscokar of suikerspinmachine huren

Wil je tijdens jouw evenement bezoekers verblijden met lekkernijen als suikerspinnen, popcorn of ijsjes? Bekijk dan nu direct ons assortiment online en kom binnenkort een suikerspinmachine huren en laat kinderen hun eigen suikerspin draaien. Ook een popcornkraam huren of een ijscokar huren kan bij ons. Plezier gegarandeerd voor jong en oud!

Suikerspinmachine huren voor de jonge bezoekers

Lekker eten is een belangrijke succesfactor voor het organiseren van een evenement. Wanneer je op een feest bent, wil je wel voorzien worden van een lekker hapje en drankje. Het is gelukkig niet verplicht om hiervoor zelf allerlei hapjes te maken. Voor kinderen is het vaak al genoeg als er zoetigheid aanwezig is. Wij hebben hiervoor een originele oplossing, namelijk een suikerspinmachine huren.

Suikerspinnen kunnen niet alleen op de kermis gehaald worden, maar kunnen ook op jouw feest gemaakt worden. Voor jonge kinderen kan het nog lastig zijn om zelf de suikerspin te maken, maar met hulp van de oudere kinderen of een van de volwassenen moet dit goed komen. Naast een suikerspinmachine huren zijn er ook ingrediënten nodig om de suikerspin te kunnen maken. Deze ingrediënten kunnen wij ook meeleveren zodat je in een keer klaar bent.

Popcornkraam huren voor een lekkere snack

Suikerspinnen zijn vooral populair bij kinderen, maar ook voor andere snacks kun je terecht bij Jaspers Verhuur. Zo kun je bij ons een popcornkraam huren en twee verschillende maten popcorn apparaten. Popcorn valt natuurlijk bij de jongere gasten in de smaak, maar ook (jong)volwassenen maak je blij met een bakje popcorn. Ook de popcorn ingrediënten zijn verkrijgbaar bij ons. Een emmer popcorn ingrediënten is genoeg voor 200 porties.

Suikerspinmachine huren in Noord-Brabant

Jaspers Verhuur zit gevestigd in Tilburg, maar dit betekent niet dat wij geen spullen verhuren buiten Tilburg. Zit je bedrijf gevestigd in Breda of organiseer je binnenkort een feest in Breda? Ook dan kun je bij Jaspers Verhuur terecht. Wij verhuren onze producten ook in andere plaatsen in de provincie Noord-Brabant, zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. De bezorgkosten verschillen per bezorgplaats. Wanneer je de bezorglocatie invult tijdens het bestellen, krijg je direct de juiste bezorgkosten te zien.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de spullen op te halen bij Jaspers Verhuur in Tilburg. Wanneer je de spullen zelf komt afhalen, worden er vanzelfsprekend geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Meer informatie over huren bij Jaspers Verhuur

Wanneer je vragen hebt over het huren van producten, kun je op onze pagina met veelgestelde vragen kijken. Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op zodat wij deze vragen kunnen beantwoorden.