Glazen luxe Bouqette

Jaspers Verhuur heeft een ruim assortiment aan glazen om te huren. Van normale glazen, zoals waterglazen en shotglazen tot onze luxe glazen die je hieronder kunt vinden. Deze categorie bevat vooral onze mooie en luxe wijnglazen, perfect voor je diner. Daarnaast hebben we ook port/sherry glazen, champagne flûtes en borrel/likeur glazen. Alles om jouw diner of feest compleet te maken.

Wijnglazen huren

Organiseer je een chique feestje of wil je graag een keer uitpakken met kerst? Verwelkom je gasten dan met een glas cava, prosecco of champagne in onze champagneglazen en schenk je goede wijn in onze goede kwaliteit bouquet wijnglazen. Onze bouquet wijnglazen zijn geschikt voor intensief en professioneel gebruik, banqueting en grootschalige evenementen. Je vindt bij ons verschillende klassieke wijnglazen, waarin je kunt genieten van een goed glas wijn.

Bouquet wijnglazen

Voor iedere drank hebben we het juiste formaat glas of flûte. Door de bolvormige kelk en met de taps toelopende mondrand is het walsen van de wijn gemakkelijk Zo worden de aroma’s van de wijn versterkt en komt de smaak van de wijn goed vrij. Daarnaast staan de bouquet wijnglazen stevig en liggen ze fijn in de hand. Dankzij de bouquet wijnglazen zorg je voor jou en je gasten voor een optimale smaakbeleving. Voor iedere tafelsetting, gang en wijn of andere drank hebben wij het juiste glaswerk. Naast het Bouquet wijnglas die we in verschillende formaten hebben, bestaat ons Bouquet assortiment uit borrelglazen, portglazen en champagne flûtes.

Huur champagneglazen in Brabant

Heb je iets te vieren? Dan kan dit met een goede champagne en die hoort natuurlijk in een mooi champagneglas. We verhuren zowel champagneglazen als coupes. Wil je wijnglazen of champagneglazen huren? Als je deze bij ons afhaalt heb je geen verzendkosten. Maar wij kunnen je glazen en eventueel andere benodigdheden voor je feest of diner ook bezorgen. Tijdens het bestellen worden de bezorgkorsten voor jouw woonplaats in Brabant meteen zichtbaar.