Biertafels

Bij Jaspers Verhuur kunt u biertafels huren voor uw feest of andere gelegenheid. Ook zijn onze biertafels geschikt voor bijvoorbeeld een kamp of evenementen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de biertafels af te laten leveren in geheel Noord-Brabant. Ook kunt u grote hoeveelheden biertafels en bierbanken zelf bij ons ophalen. Zorg dat uw feestje compleet is en kijk even rond.

Biertafel huren 

Een biertafel huren gaat bij Jaspers Verhuur erg gemakkelijk. Kies online de producten die u wilt huren, geef de huurdatums op en geef aan of en zo ja, waar ze gebracht moeten worden. Uiteraard is afhalen ook mogelijk. Betalen hoeft u pas ter plekke te doen. Wij hebben verschillende formaten biertafels die u kunt huren. Natuurlijk zijn de biertafels ook voor andere dingen te gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld een buffettafel of een tafel om aan te knutselen. Ook zijn de biertafels die wij verhuren opklapbaar. Hierdoor kunnen ze makkelijk opgeborgen worden voor meer ruimte.  


Biertafelset huren 

Een biertafelset huren hoeft niet duur te zijn. Bij ons ziet u direct de prijzen inclusief en exclusief btw. Als u voor de biertafelset gaat heeft u gelijk een tafel met 2 banken erbij. Ook zitten er beschermdoppen bij de set. Ga zitten en geniet lekker van een hapje of een drankje. Kijk ook zeker rond voor andere producten die wij verhuren. Denk bijvoorbeeld aan servies en bestek, of bierglazen voor op de biertafel. Ook verhuren wij bars en koelkasten om de drankjes koel te zetten. Zo heeft u alles in één keer compleet.  


Bierbanken huren 

Bij ons is het mogelijk om de biertafels aan te vullen door bierbanken te huren. De set maakt een mooi geheel. De bierbanken zijn van goede kwaliteit, waardoor u zorgeloos met meerdere mensen erop kunt zitten. Heeft u ook aan de kleintjes gedacht? Wij verhuren ook een bankenset voor de kinderen. Hier zitten 2 bankjes bij. Kijk zeker eens rond in ons assortiment om te bepalen wat u nodig heeft. Verder kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.