Marktkraam huren

Marktkraam huren? Bij Jaspers Verhuur heeft een ruime keuze aan marktkramen in verschillende vormen en kleuren. Je huurt al een marktkraam vanaf € 14,- per dag. Daarnaast verhuren wij ook popcornkramen, broodkarren, buffettafels en meer.

Marktkraam huren

Binnenkort een rommelmarkt of andere evenement en op zoek naar een marktkraam? Bij Jaspers Verhuur kun je terecht voor marktkramen verhuur. Wij beschikken over een ruim assortiment aan marktkramen, kraamtafels en werkbanken. Kramen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Het bestellen van een of meerdere marktkramen kan eenvoudig online. Kramen zijn ideaal voor rommelmarkten, braderieën, presentaties of infomarkten. Op de marktkraam kunnen de spullen perfect uitgestald worden en krijgen potentiële klanten een goed beeld van wat je allemaal verkoopt. Onze marktkramen huren kan gemakkelijk via de website.

Multi-inzetbare kraam huren

Aan het denken over een marktkraam huren of een gewone kraam huren, maar geen idee wat het verschil is? Het grote verschil tussen marktkramen en kraamtafels, is dat een marktkraam beschikt over een luifel en een kraamtafel niet. Marktkramen zijn dan ook erg populair om buiten te gebruiken en kraamtafels worden vaker binnen gebruikt tijdens evenementen. Overigens is de marktkramen verhuur ook geschikt voor binnen evenementen. Het is dus niet verplicht om deze buiten te gebruiken.

Marktkramen verhuur Noord-Brabant

Jaspers Verhuur zit gevestigd in Tilburg, maar dit betekend niet dat je hier niet terecht kunt voor marktkramen verhuur buiten Tilburg. Heb je binnenkort een evenement georganiseerd in Breda of een rommelmarkt in Eindhoven? Ook dan kun je marktkramen huren bij Jaspers Verhuur. Wij verhuren onder andere in Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch. Wanneer je bij ons marktkramen huurt, kun je ervoor kiezen om deze zelf af te halen of te laten bezorgen. Voor het bezorgen van de marktkramen rekenen wij bezorgkosten. De bezorgkosten voor jouw bezorgplaats worden zichtbaar wanneer je bij het bestellen aangeeft waar deze bezorgd moeten worden.

Meer informatie over een marktkraam huren

Voor vragen over een marktkraam huren kun je terecht op de veelgestelde vragen pagina. Staat hier jouw vraag niet tussen of heb je nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op.