Klapbuffetten

Organiseer je binnenkort een groot feest waarbij de nodige drankjes genuttigd zullen worden? Dan is een klapbuffet onmisbaar! Dit is namelijk een uitklapbare mobiele bar waarop je eenvoudig een tap kunt plaatsen. De ruimte onder de bar kan dan heel makkelijk gebruikt worden als een veilig afgesloten ruimte waar je jouw fust kunt plaatsen, eventueel samen met andere drankflessen, glazen en meer. Bekijk nu ons assortiment klapbuffetten in verschillende formaten en soorten, bijvoorbeeld een klapbuffet met of zonder wieltjes.

Klapbuffet, waarvoor en wanneer is het handig?

Wanneer je een evenement gaat organiseren waarvoor je een klapbuffet of een bar nodig hebt, dan vraag je jezelf waarschijnlijk af wat het verschil is en welke je nodig hebt voor jouw feest. Beide hebben hetzelfde doel, namelijk het uitserveren van drankjes. Het grote voordeel van een inklapbuffet is vooral het feit dat deze helemaal ‘‘inklapbaar’’ is. Hierdoor makkelijk te vervoeren is en minder opslagruimte vereist dan wanneer je een complete bar huurt.

Klapbuffetten zijn ideaal om een tap op te plaatsen zodat je jouw bezoekers altijd kunt voorzien van een lekker koud biertje. Het fust plaats je gemakkelijk afgesloten onder de bar. Wanneer je een groot klapbuffet huurt, dan houd je onder de bar ook nog extra ruimte over voor de drankvoorraad en glazen. Houd er dan wel rekening mee dat jouw drankvoorraad hier natuurlijk niet gekoeld kan worden. Hier zul je toch apart een koelkast voor moeten regelen. Ook deze kun je uiteraard bij ons huren.

Klapbuffetten of mobiele bar huren bij Jaspers

Wij van Jaspers Verhuur beschikken over een uitgebreid assortiment klapbuffetten die wij verhuren voor zakelijk of particulier gebruik. Bij ons kun je onder andere terecht voor klapbuffetten met of zonder spoelbak (en natuurlijk bijbehorende afvoerslang) huren en bijna al onze spoelbakken zijn op wieltjes zodat deze gemakkelijk te verhuren zijn. Ook voor het huren van een mobiele bar ben je bij ons op de goede plek. Zo kun je uit ons assortiment bijvoorbeeld een mooie mobiele bar huren van steigerhout die zeker ten goede zal komen van de sfeer tijdens jouw feest.