• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Spellen huren

Spellen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om spellen te huren voor bijvoorbeeld een kinderfeest, buurtfeest of personeelsfeest? Wij verhuren onder andere springkussens, oud-hollandse spellen, popcornkarren en suikerspinmachines. Wie uw doelgroep ook is, spellen huren doet u natuurlijk bij Jaspers Verhuur. Vermaak gegarandeerd!


Overzicht van Spellen


Vermaak gegarandeerd

Bent u druk bezig met het organiseren van een evenement of een leuke dag? Of het nou gaat om een kleinschalig kinderfeestje thuis of een groot personeelsfeest voor een paar honderd man; spellen huren is bijna altijd een goed idee. Spellen zijn een grote bron van vermaak op evenementen en kunnen ook bijvoorbeeld bijdragen aan teambuilding. Maar het is wel belangrij dat u de juiste spellen kiest. Komen er veel senioren, dan is zoiets als een springkussen natuurlijk niet het meest handige spel om te kiezen. Gelukkig hebben wij van Jaspers Verhuur de beschikking tot een groot aantal zeer diverse spelen zodat er altijd wel iets bijzit dat goed past bij uw evenement en bijbehorende bezoekers.

Leuke spellen voor iedereen

Enkele voorbeelden van spellen die u in ons assortiment zult tegenkomen zijn bijvoorbeeld opblaasbare attracties, eet- en of drinkgelegenheden, sportspelen, oud-hollandse spellen en onze extra grote XL games. Zo ziet u maar, er is voor elk wat wils. Jong of oud, ervaren of onervaren spelers, sportief of onsportief: u kunt voor elke doelgroep geschikte spellen huren. Tevens spelen wij in op de verscheidenheid aan budgetten van verschillende evenementen. Zo kunt u bij ons al terecht voor een kleine suikerspinmachine voor een kinderfeestje, of een groot springkussen waar een groot aantal kinderen tegelijk op kunnen springen tijdens een groot personeelsfeest.

Spellen huren bij Jaspers Verhuur

Bent u er al uit en wilt u graag één of meerdere van onze spellen huren, dan kunt u heel eenvoudig bestellen via onze website. Heeft u nog vragen over onze werkwijze, ons assortiment, de prijzen of iets heel anders, bel ons dan gerust op 013 – 542 35 63 of kom eens bij ons langs in Tilburg.

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38
(Buiten openingstijden)

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Let op : 2e paasdag zijn wij gesloten.

 

 

 

 

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel!