• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open


Dansvloer huren

Wat is een feest zonder dansen? precies! Kijk daarom naar ons aanbod in dansvloeren. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, voor ieder soort feest.

Hieronder ziet u een overzicht van alle dansvloeren die wij verhuren, zit uw keuze er niet bij of kunt u niet vinden wat u zoekt? Bel dan onze verhuur afdeling op 013 - 542 35 63 of stuur een e-mail naar info@jaspers-verhuur.nlAl onze prijzen zijn exclusief btw.

  Artikel Artikelnr. Prijs (excl. btw) Aantal  
Dansvloer teak p/m2 (gelegd)
Dansvloer teak p/m2 (gelegd) in het groot bekijken
Dansvloer teak p/m2 (gelegd)
52.04.02
8,00

Dansvloer teak p/m2 (ongelegd)
Dansvloer teak p/m2 (ongelegd) in het groot bekijken
Dansvloer teak p/m2 (ongelegd)
52.04.01
6,00

Dansvloer zwart/wit p/m2 (gelegd)
Dansvloer zwart/wit p/m2 (gelegd) in het groot bekijken
Dansvloer zwart/wit p/m2 (gelegd)
52.11.02
8,00

Dansvloer zwart/wit p/m2 (ongelegd)
Dansvloer zwart/wit p/m2 (ongelegd) in het groot bekijken
Dansvloer zwart/wit p/m2 (ongelegd)
52.11.01
6,00

Verder winkelen

Dansvloer huren

Vindt u het altijd heerlijk om op feestjes te dansen? Bij Jaspers Verhuur kunt u een dansvloer huren voor uw feest. De dansvloer kunt u per vierkante meter bestellen. U kunt hierbij kiezen uit een disco dansvloer huren of een houten dansvloer huren. Wanneer u graag wil dat wij de vloer voor u leggen kan dit ook, voor slechts één euro extra per vierkante meter leggen wij voor u de vloer neer. Met een dansvloer van Jaspers zullen uw gasten heerlijk met hun voetjes van de vloer gaan. Het enige wat u voor uw dansende gasten hoeft te doen is een dansvloer huren.    

Disco dansvloer huren

Bent u op zoek naar een klassieke disco dansvloer voor uw feest? Bij Jaspers Verhuur kunt u een disco dansvloer huren. Het is voor uw gasten overduidelijk dat het om een dansvloer gaat en ze zullen in een mum van tijd staan te dansen. Huur er bijvoorbeeld ook nog een glitterbol bij zodat uw feest in een echte disco veranderd. U kunt bij ons de disco dansvloer huren en kiezen uit het zelf leggen van de vloer of het laten leggen.  

Houten dansvloer huren

Wilt u graag een dansvloer op uw feestje, maar niet een klassieke disco dansvloer? Bij Jaspers Verhuur kunt u kiezen voor een houten dansvloer huren. De houten dansvloer is van teakhout. Deze dansvloer is iets minder opvallend dan de disco dansvloer. Met de houten dansvloer kunnen u en uw gasten een heerlijk avondje dansen. U kunt bij ons de houten dansvloer huren en kiezen uit het zelf leggen van de vloer of het laten leggen.  

Meer informatie over een dansvloer huren

Heeft u nog vragen over het huren van een dansvloer bij Jaspers Verhuur of bent u op zoek naar nog meer informatie. U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen. Kunt u hier niet het antwoord vinden waarnaar u op zoekt bent? Neem gerust contact met ons op.

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel! 

HEMELVAARTDAG 30 Mei GESLOTEN