• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open

  •  > Jaspers Verhuur: Nèt een beetje meer

Jaspers Verhuur: Nèt een beetje meer

Jaspers Verhuur is het meest bekende Tilburgse verhuurbedrijf. Heeft u een feestje of andere gelegenheid? Bij ons vindt u alles voor een geslaagd feest. 

De historie van Jaspers Verhuur

In 1987 startte dhr. Jaspers het bedrijf Jaspers Verhuur. Begin jaren '90 nam hij het al om bekende Max de Kok Verhuur over en breidde daarmee zijn assortiment flink uit. Met deze overname werd niet alleen het verhuurwaar overgenomen, maar ook de vertrouwde kwaliteit en service. In 1994 stapte de grondlegger uit het bedrijf en gingen dochter Marion en schoonzoon Karel verder met Jaspers Verhuur. Het bedrijf groeide uit tot een allround verhuurbedrijf en uiteindelijk ook uit zijn vel. In 2003 verhuisde het bedrijf naar de nieuwe locatie aan de Prof. Romeinstraat. Sinds die tijd is het team van Jaspers mee gegroeid en bedient zowel de zakelijke als particuliere markt.

Waar Jasper Verhuur voor staat:

  • Service
  • Persoonlijk
  • Advies op maat
  • Één aanspreekpunt

Jaspers Verhuur staat voor service met een advies op maat. Het team streeft dan ook telkens naar verbetering om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zij houden het contact met de klanten altijd persoonlijk en zijn dan ook één aanspreekpunt voor alle wensen van de klant.

Altijd om het hoekje

Het bedrijf opereert voornamelijk regionaal in Tilburg en omstreken. Het motto van Jaspers luidt dan ook: "we zitten altijd om het hoekje". En daarom is het Jaspers Verhuur en nèt een beetje meer!

 

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel! 

HEMELVAARTDAG 30 Mei GESLOTEN