• Groot assortiment
  • Persoonlijke service
  • Ook in het weekend open

  •  > Horecamaterialen huren

Horecamaterialen huren

Bent u als horecagelegenheid of als particulier op zoek naar (extra) horecamateriaal, bijvoorbeeld om in te zetten tijdens een groot evenement? Bij Jaspers Verhuur bent u aan het juiste adres om horecamaterialen te huren van uitstekende kwaliteit.

Aanbod horecamateriaal

Of u nu een oven, een barbecue of een koffiezetapparaat zoekt, bij Jaspers Verhuur vindt u het allemaal. Maar ook andere horecamateriaal huren is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een (compleet ingerichte) bar, koelkast en/of vriezer. Ideaal wanneer je tijdelijk meer materiaal nodig hebt om in de wensen van uw gasten te voorzien. Maar ook handig wanneer u, zakelijk of particulier, een feestje of andere gelegenheid organiseert. Wanneer u extra horecamateriaal nodig heeft voor de organisatie van een diner, dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van klapbuffetten, warmhoudapparaten, kookplaten, servies en glaswerk. Horecamateriaal huren is dé eerste stap naar een geslaagd horeca-evenement.

Service en kwaliteit

Horecamaterialen huren in Tilburg en omgeving is zo geregeld bij Jaspers Verhuur. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en kunnen u adviseren welk horecamateriaal het meest geschikt is voor uw evenement. Service en kwaliteit staan voorop, dus bij ons kunt u horecamateriaal van hoogwaardige kwaliteit verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Vragen?

Bel: 013 - 542 35 63
of bekijk onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen met Jaspers Verhuur

Jaspers Verhuur Tilburg

Prof. Romeinstraat 4
5013 BX Tilburg

Tel. 013 - 542 35 63
Fax. 013 - 544 47 38

info@jaspers-verhuur.nl

» Openingstijden
» Download catalogus

Nieuws

Vanaf nu geven we je handige tips voor het organiseren van leuke feestjes in ons blog. Kijk snel! 

HEMELVAARTDAG 30 Mei GESLOTEN